View Single Post
Old 28-02-2011, 02:21   #9
Mistrali
Junior Member

Mistrali's Avatar

Quote:
Originally Posted by ira.s View Post
nie powinnaś mieć większej trudności wkupić się w łaski owego Klubiku Wzajemnej Adoracji.
No jasne, bo przecież z dziewczynami spotykałam się dotąd na spacerach tylko dlatego żeby ''wkupić się w ich łaski'', kurcze, rozpracowałeś mnie . Nie spotykałam się z nimi dlatego żeby pobyć z fajnymi ludźmi, żeby Tamlin i Baldur mogli poszaleć i żeby lepiej poznać ludzi, którzy mają jakieś doświadczenie z wilczakami . Mam nadzieję że zdałam test ??? Poproszę legitymację Klubiku Wzajemnej Adoracji taką jaką się dostaje w ZKwP
Kiedy założyłam wątek na temat jak przyszły wilczak dogada się z husky, znalazły się osoby, które postawiły mnie pod gradem pytań i dosyć ostro sprawdzały jak jestem do tego przygotowana. Tylko ja w przeciwieństwie do Ciebie nie atakowałam tych osób, które nie napisały mi że wszystko będzie ok. Zadałam pytanie po to aby uzyskać odpowiedzi, czasem różne. Ty zadajesz pytania retoryczne, z góry wiesz jaką odpowiedź chcesz usłyszeć i każdy kto stoi w opozycji jest ''analfabetą, durniem itp.''. No ale ja przecież taki straszny podlizywacz jestem