View Single Post
Old 17-05-2011, 15:57   #1
Wilu
Junior Member

Wilu's Avatar

Moje porównanie do "pieska który był przed nami w klasyfikacji" tyczyło się pieska którego po prostu nie wiem jak się nazywa, a samo porównanie ze względu na to, że cieszę się że tym razem sędzina nie znalazła nic słabszego i nie było moim zamiarem wykazanie że Lunek był lepszy pod tym względem albo że ocena była niesprawiedliwa (końcowa) tylko w kwestii że sędzina nie pomijała "słabszych cech" bo jak na przykładzie innego pieska również je zauważała i komentowała, więc to był wyraz radości że Lunek na tym etapie ładnie się rozwija, za złe przedstawienie sprawy przepraszam.

Kwestie gratulacji zwycięzcom zazwyczaj na miejscu staram się załatwić.
Co do zwycięstwa czy też nie, powiem tylko że mi ono nie jest do szczęścia ani niczego potrzebne. Dla mnie wystawy są okazją żeby Lunek spotkał, poznał i pobawił się z innymi wilczakami, przy okazji dla mnie okazja też by kogoś poznać. Jako wystawca byłam (aż! ) 3 razy na wystawach nie znam się na tym. Miło mi jest poczytać czy usłyszeć opinie (z założenia) rzeczowego i znającego się sędziego czy sędziny co sądzi w miare obiektywnie na temat rozwoju itd mojego szkraba. A czy będziemy drudzy (zaczynamy się przyzwyczajać =] ) czy pierwsi czy gdzieś na końcu całkowitej klasyfikacji to mi to wsio rowno grunt że mały ma okazje spotkać innych podobnych sobie =]

A jeśli idzie o opis to z radością go przedstawię nie sądziłem że kogoś zainteresuje w kontekście dziwnego off-topu którego i tak nie pojmuje :P

Quote:
Dobry w typie, mocne szczenie, mocna głowa o db wyrazie, db(albo bdb trudno odczytać) do wieku rozwinięte ciało, db kość, db kątowanie i oś
Pozdrawiam