View Single Post
Old 17-05-2011, 23:07   #45
Konrad:)
Member

Konrad:)'s Avatar

Send a message via Skype™ to Konrad:)

Quote:
Originally Posted by z Peronówki View Post
Dzieki za wytluszczenie - jedyne nieporozumienie
to skrot myslowy....
Nieporozumienie, powiadasz, skrót myślowy - aż strach się bać, jak mogłaby wyglądać pełna wersja....

Nie było potrzeby uzupełniania wątku o tematy dodatkowe: ( bardziej na miejscu wydawałoby się rozwinięcie owego "skrótu")
Quote:
Jasne - w championach Elis przegral tez z Blue ..... Akurat ja nie bylam, nie jestem i nie bede osoba, ktora zachwyca sie psami jedynie dlatego, ze to CZEMPION, czy ZWYCIEZCA SWIATA............................................ .................................................. ...................................
itd, itp..............................................

Rozumiem, historia i jak to drzewiej bywało - cenna rzecz, my znamy to jak pacierz; chyba, że chciałaś przy okazji (i bez skrótów myślowych) doinformować "młodych" w paru sprawach.

Quote:
W sumie nie rozumiem, co to za "INTYMNA" tajemnica? .... Oj, chyba obracamy sie w innych kregach jesli chodzi o podejscie do publikowania wynikow badan DM....
No i wykaż się tu, człowieku,( zgodnie z sugestią) poczuciem humoru z odrobiną ironii.... tylko po co?

Jeśli chodzi o kręgi, w jakich obracamy się w związku z podejściem do badań i publikowania ich wyników to faktycznie są one różne - zdaje się Gaga nie tak dawno trafnie Twój określiła.

Na zakończenie: z Twojego obszernego wywodu jedno mi się naprawdę podoba: pies drapał oficjalne wyniki światówki - Euryś i Eligo mogą czuć się ZWYCIĘZCAMI