Quote:
Originally Posted by Konrad:)
To ja jeszcze raz zacytuję i wytluszczę Twój tekst - czyżbyś sądziła, że zaliczam się do statystycznej większości, która nie rozumie tego, co czyta ?
|
Dzieki za wytluszczenie - jedyne nieporozumienie to skrot myslowy...
Quote:
Nie, nie uważam że zwycięzca świata nie może mieć defektów, bo takich psów nie ma nawet w Twojej hodowli, o czym mogłam przekonać się na "własnej skórze" , kiedy i Euryś i Eliś przegrali z Amore Mio na światówce w Bratysławie.
|
Jasne - w championach Elis przegral tez z Blue, ktory zachowywal sie calkiem jak nie z tej bajki - to nie jest pies na klase championow i to nie tylko wygladem... Zdecydowanie odbiegal od reszty stawki takze charakterem - najpierw ogon na brzuchu, a pozniej start do sedziny... Nie przeszkodzilo to jadnak dac mu lokatowego miejsca i oceny doskonalej... Nie - nie uwazam, ze Eligo jest idealny (bo nie jest jak kazdy pies), ale tez nie zgadzam sie z kazda ocena... szczegolnie, gdy jest niesprawiedliwa - KAZDY inny pies z championow o wiele bardziej zaslugiwal na lokatowe miejsce niz Blue.....
Akurat ja nie bylam, nie jestem i nie bede osoba, ktora zachwyca sie psami jedynie dlatego, ze to CZEMPION, czy ZWYCIEZCA SWIATA... A jesli widze w psie zalety to dlatego, ze tam SA, a nie dlatego, ze ktos inny mi to wmowil...
Co do Amore - nie jest to pies w moim stylu... Wole zdecydowanie "ostrzejsze" w wyrazie (takie zle wilki)... ALE nie wmawiaj mi, ze uwazam go za "zle zbudowanego brzydala", bo tak nie jest. To PIEKNY czeski wilczak i widac to po jego wygranych...
Quote:
Aż tak intymnych kontaktów z hodowcą nie mam, aby zadawać niedyskkretne pytania... nie wykluczam jednak, że "DM" Ishtarki przyjdzie w tym samym czasie co wyniki Ibony...
|
Czyli (dopiero) bedzie badana u Danieli - mozna bylo napisac spokojnie wprost bez "ozdobnikow"...

W sumie nie rozumiem, co to za "INTYMNA" tajemnica?

Pytanie od DM ma byc czyms niedyskretnym?!?!? Przeciez nawet jak bedzie DM/DM to nic sie nie stanie... Oj, chyba obracamy sie w innych kregach jesli chodzi o podejscie do publikowania wynikow badan DM....
Wynik Ibony nie jest tajemnica (choc nie watpie, ze w ekipie Grzesia & co. juz wrze od teorii spiskowych

) .... Tak samo jak Botisa i Jaud.... Cala trojka moze byc albo N/N, albo N/DM....