View Single Post
Old 18-07-2011, 19:15   #4
Grin
Wilkokłak

Grin's Avatar

Quote:
Originally Posted by hedeon View Post
Tak, wziąłem te czynniki pod rozwagę. Ja na prawdę nie jestem lekkoduchem i debilem. Choć rozumiem, że Wy tego nie wiecie.
Spoko, sądzę, że nikt tak o Tobie nie myśli. Po prostu większość z nas (mniej lub bardziej) porządnie się do faktu posiadania wilczaka przygotowała, a i tak swoje z nim przeszliśmy i... przechodzimy... Bo prawda jest taka, że z takim psem wszystkiego nie da się przewidzieć, choćbyś na uszach stanął i zawsze przychodzi taki moment, że sami siebie pytamy, czy nie rzuciliśmy się z motyką na słońce.
Quote:
Originally Posted by Gaga View Post
Wydaje mi się, że jeden wilczak - odchowanie go, doczekanie do momentu, gdy już zna zasady i wie jak się do nich stosować i dopiero drugi wilczak - jest lepszym rozwiązaniem. Dla Waszego komfortu i spokoju
To chyba najrozsądniejsze rozwiązanie. Zresztą chyba wszyscy znani mi właściciele więcej niż jednego wilczaka zachowywali tę właśnie kolejność.
Lepiej sprawdzić się z jednym, a wtedy zawsze będzie czas na podjęcie decyzji o ewentualnym dodaniu mu towarzystwa (jeśli jeszcze będziemy tego chcieli. )

Last edited by Grin; 18-07-2011 at 19:58.
Grin jest offline   Reply With Quote