View Single Post
Old 12-03-2012, 00:00   #7
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to Gaga

Quote:
Originally Posted by z Peronówki View Post
Tak bylo. I chyba tak zostaje. Wazne jest aby nie uzywac REGow, bo przez Czechow i Slowakow nie sa uznawane za CsW. Mimo, ze maja rodowody FCI.
Czyli Czesi i Słowacy są ważniejsi niż FCi?? Jakieś oficjalne stanowisko klubów (obu) jest gdzieś opublikowane? Pytanie przy okazji, z czystej ciekawości.
Wybacz, ale przy takiej ilości kłamstw, pomówień i prywatnych segregacji-bardzo istotne stają się FAKTY.
Byłabym wdzięczna za wskazanie jakichkolwiek obwieszczeń/komunikatów klubów (słowackiego i czeskiego) dotyczacych nie uznawania tych konkretnych psów.

Quote:
Proste - nie ja oznaczam. Nie ja ci bede przedstawiac dowody.
Jeszcze mi powiedz, że wolfdogiem administruje międzynarodowa, niezależna grupa osób, a Ty nic do tego nie masz No proszę Cię.....naprawdę nadal uważasz, że ktokolwiek to łyka?
Ale OK, nie wszystko chcesz ujawniać, więc: komu konkretnie zadać pytanie? Wskaż proszę.
BTW-unikanie prostej odpowiedzi na pytania i jednoczesne wypracowania w okolicach tematu (Twoje posty powyżej) ładnie pokazują całe krętactwo.Już raz to przerabiałysmy, ale jak chcesz-możemy ponownie....ja proste pytania, Ty opowieści nie na temat. A może jednak łatwiej odpowiedziec na pytanie Rybki i moje? Czyli jasno: co oznaczają wspomniane znaczki i na jakiej podstawie się je wpisuje?

Quote:
Na kazdej stronie psa masz przycisk "aktualizuj informacje". Jak znajdziesz blad to go popraw... Bo chwilowo dyskusja jest bezsensowna - przypomina mi to czasy pogadanek z Monika "Informacje o moich psach sa niekompletne ale zadnych danych Wam nie wysle"
Możesz się oderwać od swoich nocnych prześladowców? Co mnie interesuje Monika? Może poza szacunem za wyhodowanie takiej perełki jak Jolly? Ja pytam o oznaczenia psów w bazie, po co rozszerzasz bezsensownie temat?

Ale skoro już-ze sto razy prosiłam o zmianę zdjęcia MOJEGO psa, na wykasowanie czyjejś idiotycznej TFUrczości dotyczącej pomiarów Cheya czekałam blisko rok. Więc ten temat tez może litościwie pomińmy milczeniem ...

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。
Gaga jest offline   Reply With Quote