View Single Post
Old 13-03-2012, 19:07   #10
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Quote:
Originally Posted by Gaga View Post
Nasze prywatne wiadomości na ten temat gdy mi o tym opowiedziałaś, zapomniałaś już jaki miałaś ubaw z tej zabawy w chowanego?, błyskawiczne zmiany wprowadzane po przesłaniu informacji na Twoje prywatne gg (nie tylko ode mnie), bardzo jasna informacja od informatyka zajmującego się programowaniem oraz to, co wcześniej wspomniałam: zarówno Twój jak i Pauli styl pisania jest banalnie identyfikowalny.
Naprawdę nie ma NIKOGO, kto jeszcze dałby się nabierać na te głodne kawałki o oddaniu bazy.
Gaga, DWA LATA TEMU (od tego czasu nie utrzymyjemy ZADNEGO kontaktu) zostalo Tobie napisane, ze przestaje byc adminem. Ze z powodu osobistych wycieczek konto to zostanie udostepnione wiekszej ilosci osob. Sam Wolfdog zostal oddany jednej osobie.

Oczywiscie Ty wiesz wszystko i wiesz najlepiej. Mozesz sobie identyfikowac, publikowac teorie, dolaczyc do Hanki i Grzesia. Prawde mowiac - nie interesuje mnie to juz. Ja swoje napisalam - jak chcesz to moge byc dla Ciebie nie tylko adminem, ale i Swietym Mikolajem. I Kroliczkiem Wielkanocnym.

Ale NIE ZYCZE sobie gadania, ze mam cos aktualizowac!!! Ani od Ciebie, ani od Shaluki, ktora jeszcze niedawno przesylala mi emaile, w ktorych "przemlym' tonie brakowalo juz tylko slow "Schneller, schneller, Schweine". Bo wlasnie z powodu takiego DENNIE ROSZCZENIOWEGO podejscia najwiekszych krzykaczy dalam sobie z tym spokoj. Chcesz cos zrobic to ZROB SOBIE TO SAMA! Ja sie tego nie dotykam i dotykac nie bede. Dla mnie to koniec dyskusji...

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Reply With Quote