Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > _Administracja

_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi....

Thread Tools Display Modes
Old 13-03-2012, 16:24   #11
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to Gaga

Quote:
Originally Posted by z Peronówki View Post

Nie Gaga. To ja oczekuje na FAKTY i DOKUMENTY, bo mam serdecznie dosyc wciskania mi, ze to ja poustawialam te ? i !. Masz na to dowody? [

Nasze prywatne wiadomości na ten temat gdy mi o tym opowiedziałaś, zapomniałaś już jaki miałaś ubaw z tej zabawy w chowanego?, błyskawiczne zmiany wprowadzane po przesłaniu informacji na Twoje prywatne gg (nie tylko ode mnie), bardzo jasna informacja od informatyka zajmującego się programowaniem oraz to, co wcześniej wspomniałam: zarówno Twój jak i Pauli styl pisania jest banalnie identyfikowalny.
Naprawdę nie ma NIKOGO, kto jeszcze dałby się nabierać na te głodne kawałki o oddaniu bazy.

Poza tym nie znasz podstawowej zasady walki-szacunek dla przeciwnika. Naprawdę uważasz, że masz do czynienia tylko z idiotami?
Daniela zadała pytanie cóż to za spec od rasy jest adminem i dzięki swojej wiedzy dopisuje różne cuda przy psach, na co dostała kompletnie kretyńska odpowiedź od Pauli, ze admin nie musi się znać na rasie, on tylko utrzymuje "porządek techniczny".......więc przeczytaj proszę ponownie pytanie Rybki kto informuje owego "admina" czy przesłane informacja powinny się znaleźć w bazie, czy nie. Bo ludzie czekają miesiącami na zmiany, wysyłając ponaglenia i ECHO....a z drugiej strony lekką ręką ktoś (nie admin przecież, on techniczny!) dopisuje znaczki sugerujące nieczyste pochodzenie psa. Wtopa na całego. Coś żeście się dziewczyny pogubiły....

A moje (nie tylko) pytanie jest nadal aktualne...na jakiej podstawie pojawiają się znaczki w bazie, które wpisujesz. Poproszę te podstawy...

I okiełznaj swoją paranoję- bo z Shaluką to pojechałaś kompletnie bezrozumnie-ostatni raz kiedy rozmawiałyśmy to było jakieś.......5 lat temu? Wygłupiłaś się na maksa.

Ile jeszcze wymyślisz pytań, życzeń i żądań na każdorazowo napisane pytanie o znaczniki przy psach w bazie?

Miałam nie komentowac reszty , ale tu nie wytrzymałam:
Quote:
A co do Urmahullu -(....) jestem z tego malego wojownika DIABELNIE dumna! I uwierz mi - charakteem i charyzma ma w sobie wilczaka za 10 innych....
???? bardziej dzikiego zwierzęcia nie widziałam, jak żyje....ale może to inny Urmahlullu....

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。
Gaga jest offline   Reply With Quote

Posting Rules