![]() |
![]() |
|
_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Nasze prywatne wiadomości na ten temat gdy mi o tym opowiedziałaś, zapomniałaś już jaki miałaś ubaw z tej zabawy w chowanego?, błyskawiczne zmiany wprowadzane po przesłaniu informacji na Twoje prywatne gg (nie tylko ode mnie), bardzo jasna informacja od informatyka zajmującego się programowaniem oraz to, co wcześniej wspomniałam: zarówno Twój jak i Pauli styl pisania jest banalnie identyfikowalny. Naprawdę nie ma NIKOGO, kto jeszcze dałby się nabierać na te głodne kawałki o oddaniu bazy. Poza tym nie znasz podstawowej zasady walki-szacunek dla przeciwnika. Naprawdę uważasz, że masz do czynienia tylko z idiotami? Daniela zadała pytanie cóż to za spec od rasy jest adminem i dzięki swojej wiedzy dopisuje różne cuda przy psach, na co dostała kompletnie kretyńska odpowiedź od Pauli, ze admin nie musi się znać na rasie, on tylko utrzymuje "porządek techniczny".......więc przeczytaj proszę ponownie pytanie Rybki kto informuje owego "admina" czy przesłane informacja powinny się znaleźć w bazie, czy nie. Bo ludzie czekają miesiącami na zmiany, wysyłając ponaglenia i ECHO....a z drugiej strony lekką ręką ktoś (nie admin przecież, on techniczny!) dopisuje znaczki sugerujące nieczyste pochodzenie psa. Wtopa na całego. Coś żeście się dziewczyny pogubiły.... A moje (nie tylko) pytanie jest nadal aktualne...na jakiej podstawie pojawiają się znaczki w bazie, które wpisujesz. Poproszę te podstawy... I okiełznaj swoją paranoję- bo z Shaluką to pojechałaś kompletnie bezrozumnie-ostatni raz kiedy rozmawiałyśmy to było jakieś.......5 lat temu? Wygłupiłaś się na maksa. Ile jeszcze wymyślisz pytań, życzeń i żądań na każdorazowo napisane pytanie o znaczniki przy psach w bazie? Miałam nie komentowac reszty , ale tu nie wytrzymałam: Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|