View Single Post
Old 05-07-2012, 11:51   #103
Rona
Distinguished Member

Rona's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bura View Post
A więc "młodzi" uczcie się na swoich błędach. I milczcie, gdy będziecie lizać rany -kogo to będzie obchodzić...
Będzie obchodzić i smucić, ale obawiam się, że nie ma innej drogi...

Quote:
Uważam, że "obóz przeciwny" nie gra uczciwie -są na to namacalne przykłady -więc niech nikt nie zabrania nam pamiętać i o tym mówić wprost /a w temacie klubu były takie głosy "niezdecydowanych"/.
Widzę i rozumiem Twoje racje, lecz przez jednostronne przedstawianie spraw można czasem osiągnąć skutek wręcz przeciwny od zamierzonego. Wszak znasz przekorę naszą narodową, która czasem bywa cenna, a czasem całkiem autodestrukcyjna To, co dla Ciebie jest oczywiste, niekoniecznie jest takie dla ludzi, którzy podobnie jak Ty dawniej - lubią towarzystwo "miłych, zabawnych i pomocnych kolegów z wizją rozwoju rasy czw ".
Poza tym może lepiej nie używać terminu "obóz"? Nie jest zbyt jednoznaczny i sugeruje jakąś wojnę, a tutaj przecież nie ma wojny? To, że jedni się lubią i zbierają jakieś deklaracje, a inni nie lubią i wzajemnie krytykują, to przecież nie wojna, tylko demokracja!

Quote:
/ Rona, a co to w ogóle za tekst "kochany" -nie odzieraj mnie z mitów -jestem wredna i paskudna i cholernie mi z tym dobrze Jeszcze, nie daj Boże!, ktoś pomyśli żem poczciwa dusza, psia mać!!!/
Haha...za późno! Ty już swoje serducho odsłoniłaś kiedy wzięłaś Cara, kto teraz uwierzy w Twoją wredność

Rona jest offline   Reply With Quote