Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Kluby CzW i prawo

Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy...

Thread Tools Display Modes
Old 05-07-2012, 10:43   #11
Puchatek
Senior Member

A więc "młodzi" uczcie się na swoich błędach. I milczcie, gdy będziecie lizać rany -kogo to będzie obchodzić...
O Peronówkę się nie martwię, tak samo jak o Polski Dwór czy Jantarową Watahę lub inne hodowle-"dla wszystkich starczy miejsca pod wielkim dachem nieba", lecz o grę >fair play< chodzi, o zasady, o etykę postępowań.... Wszyscy mamy cosik "za uszami", ale ważne by mieć tego "cosik" jak najmniej.... Uważam, że "obóz przeciwny" nie gra uczciwie -są na to namacalne przykłady -więc niech nikt nie zabrania nam pamiętać i o tym mówić wprost /a w temacie klubu były takie głosy "niezdecydowanych"/.

............

Jeszcze w kwestii formalnej...

Quote:
Originally Posted by orlos View Post
czyli jak dobrze licze 91 ;>??
TEORETYCZNIE dobrze liczysz, jeśli mówimy o akcesie w Wydarzeniu FB -w tej chwili są liczone głosy /z otrzymanych deklaracji/ i porównywanie z chętnymi z FB. Będą wysyłane zapytania, czy chęć brania udziału w Wydarzeniu jest tożsame z wysłaniem deklaracji czy jest to jedynie Ich duchowe wsparcie.
Porównując i dodając i odejmując -mamy już teoretycznie ponad stu chętnych -jest teraz kwestia weryfikacji chęci i przełożenia tego na realnie wysłane deklaracje. W praktyce 91. deklaracji jeszcze nie ma.

.................

/ Rona, a co to w ogóle za tekst "kochany" -nie odzieraj mnie z mitów -jestem wredna i paskudna i cholernie mi z tym dobrze Jeszcze, nie daj Boże!, ktoś pomyśli żem poczciwa dusza, psia mać!!!/

Last edited by Puchatek; 05-07-2012 at 10:47.
Puchatek jest offline   Reply With Quote

Posting Rules