View Single Post
Old 17-07-2012, 09:43   #68
Puchatek
Senior Member

Quote:
Originally Posted by z Peronówki View Post
Ja mysle, ze nad tym powaznie powinien pomyslec powstajacy klub. Zaprosic Hartla (o ile sie da - jak nie do przetlumaczyc jego komentarze do wzorca), zaprosic Rosika (jak nie to patrz wyzej). Jest tez Sona Bognarowa i Oskar Dora. Czesc z nich jak nic da sie zaprosic i chetnie zrobi wieksze szkolenie dla sedziow o tym co dokladnie mowi wzorzec.
A może teraz warto by poprosić "Ojców Założycieli" o przekazanie do ZKwP przetłumaczonego wzorca /wiem, że mają wzorzec, ale można by zaznaczyć, że obecna sytuacja wskazuje na "pomroczność" u co poniektórych.../. Można by do niego dołączyć zdjęcia psów do tej pory nagradzane i przedstawić na zdjęciach psy "przegrane", bo nieprawidłowo ocenione.....I "jechać" nazwiskami sędziów -jakoś mam wrażenie, że z tymi nazwiskami "zrobi się" dziwna "prawidłowość"/reguła....
A może warto by było, aby osoby mające wzorcowe wilczaki zaczęły po wystawie pisać zażalenia do ZKwP na nieprawidłowe oceny /i też zdjęcia i fragmenty z wzorca/.... /Ale taką "akcję" trzeba by organizować "hurtowo" -pojedyncze pisma nic nie zdziałają/.
.....................
Smrodziach da sobie radę i bez wystaw -jak nie jeden prawidłowy-wzorcowy wilczak omijający szerokim łukiem ten "szoł" /jak my, na przykład/
Puchatek jest offline   Reply With Quote