Quote:
Originally Posted by milvuc
Nie że wredna, ale nie rozumiem w czym problem...
Wiem co to pies, całe życie mi towarzyszy, oprócz okresu studiów.
|
Niestety (..tak muszę przyznać się, że niestety, bo pierwotnie myślałam, inaczej) Wilczak nie chowa się dokładnie tak samo jak inne psy..Jest pod wieloma względami psi...ale nie mogę powiedzieć, że tak samo się chowa jak inne rasy
Quote:
Porównanie do samochodu też tak trochę nie rozumiem...
|
Chodzi mi o to, że zanim zdecydujesz się na wybór trzeba się dobrze przyjrzeć czy faktycznie pasuje Ci realne zwierze..bo na obrazku i jak się czyta to nie zawsze jest to samo i nie zawsze to się pokrywa z naszymi wyobrazeniami.
Quote:
Nie no bez jakich pod kontekstów, chce po prostu zobaczyć psa na żywo, pogadać z właścicielami, popytać trochę i tyle. Oprócz tego żeby dostać szczeniaka to i tak trzeba będzie się uzbroić w cierpliwość i poczekać, więc czas jest i mam nadzieje że do wtedy niejednego Wilczaka zobaczę.
|
Absolutnie to popieram... Ale tak jak pisała avgrunn : na spacerze i tak nie zobaczy jaki pelen repertuar ma wilczak" .. Jedno spotkanie to mało na weryfikację czy to jest to... W żadnym wypadku nie chcę Cię odstręczyć od pomysłu życia z Wilczakiem.. Tylko zwracam uwagę, abyś zanim weźmiesz pod dach lepiej się im przyjrzał. Bo jak już "zaklepiesz" wilczaka w hodowli to jakby nie patrzeć to już jest konkretna podjęta decyzja i to raczej jest za późno na rozpoznanie...