![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Nie że wredna, ale nie rozumiem w czym problem...
Wiem co to pies, całe życie mi towarzyszy, oprócz okresu studiów. Teraz następuje zmiana w moim życiu, i będę miał możliwość wreszcie znowu mieć pieska. Od dawno czytam o Wilczakach i jestem zdecydowany na ta rasę. Ogromną sympatią/podziwem dążę wilki, a psy kocham, połączymy te dwie rzeczy i wybór oczywisty :-) Porównanie do samochodu też tak trochę nie rozumiem... Nie no bez jakich pod kontekstów, chce po prostu zobaczyć psa na żywo, pogadać z właścicielami, popytać trochę i tyle. Oprócz tego żeby dostać szczeniaka to i tak trzeba będzie się uzbroić w cierpliwość i poczekać, więc czas jest i mam nadzieje że do wtedy niejednego Wilczaka zobaczę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
Chodzi mi o to, że zanim zdecydujesz się na wybór trzeba się dobrze przyjrzeć czy faktycznie pasuje Ci realne zwierze..bo na obrazku i jak się czyta to nie zawsze jest to samo i nie zawsze to się pokrywa z naszymi wyobrazeniami. Quote:
![]()
![]() |
![]() |
|
|