Ola,, zalujemy, ze Was nie bylo.. Aman z lapka a Eurys.. no niech sie Danusia z Krzysiem usprawiedliwiaja

Tym samym zobiliscie mi Cheya bezkonkurencyjnym w psach
Mimo wszystko wolalabym powalczyc a nie tak z automatu dostac co dostalismy

Ale co sie odwlecze...
Ereshka zakonczyla w pieknym stylu MLodziezowy Championat Polski, ozdabiajac go zajeciem pierwszego miejsca na BIS Junior Igr, (wybrana tam przez p. Manie)
GRATULUJEMY !
Rase wziela Brenda... sucz jak Sophia Loren- im starsza tym ladniejsza

Nalezalo jej sie, rowniez za styl wystawiania . Widac bylo juz od jej wejscia na ring, ze to ona wezmie BOBa... wpadla sedziemu w oko

Nawet nie mielismy po co wychodzic na porowanie .. a nie ! Przepraszam.. mielismy po co: Cheitan stwierdzil , ze takie bieganie po ringu to jest fantastycza zabawa, podczas ktorej mozna pobrykac, poprowadzic mnie zebami za reke i w ogole sie powyglupiac
Podobny numer wykrecil mi na ringu honorowym, gdzie poszlismy odebrac pucharek za CACIB-a.. pani oglosila przez mikrofon, ze oto ten "wilczek czeski" zaprezentuje sie w ruchu, bo to perelka wsrod psow.... no i owa perelka sie zaperlila...wlozyl w to cala swoja dusze i po zrobieniu ladnego pol kolka, druga polowe podskakiwal, podgryzal mnie w rece, nogi i w .....
Zabawe mielismy przednia.. przynajmniej nie bylo tak sieriozno i nudno
Z innych "perelek" wystawy: przy wjezdzie przez brame zhaltowaly nas dwie panny i sprzedaly bilet na parking, po przejechaniu 10 metrow zatrzymalo nas dwoch mlodziencow w celu....przerwania biletu
I najlepsze... na terenie wystawy bylo kilka doslownie malutkich trawniczkow....(caly teren beton i bruk), na kazdym z nich powieszono wielka tablice " ZAKAZ WPROWADZANIA PSÓW"