Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Wystawy

Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać....

Thread Tools Display Modes
Old 18-11-2006, 22:01   #6
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to Gaga

Ola,, zalujemy, ze Was nie bylo.. Aman z lapka a Eurys.. no niech sie Danusia z Krzysiem usprawiedliwiaja
Tym samym zobiliscie mi Cheya bezkonkurencyjnym w psach
Mimo wszystko wolalabym powalczyc a nie tak z automatu dostac co dostalismy
Ale co sie odwlecze...
Ereshka zakonczyla w pieknym stylu MLodziezowy Championat Polski, ozdabiajac go zajeciem pierwszego miejsca na BIS Junior Igr, (wybrana tam przez p. Manie)
GRATULUJEMY !

Rase wziela Brenda... sucz jak Sophia Loren- im starsza tym ladniejsza Nalezalo jej sie, rowniez za styl wystawiania . Widac bylo juz od jej wejscia na ring, ze to ona wezmie BOBa... wpadla sedziemu w oko
Nawet nie mielismy po co wychodzic na porowanie .. a nie ! Przepraszam.. mielismy po co: Cheitan stwierdzil , ze takie bieganie po ringu to jest fantastycza zabawa, podczas ktorej mozna pobrykac, poprowadzic mnie zebami za reke i w ogole sie powyglupiac
Podobny numer wykrecil mi na ringu honorowym, gdzie poszlismy odebrac pucharek za CACIB-a.. pani oglosila przez mikrofon, ze oto ten "wilczek czeski" zaprezentuje sie w ruchu, bo to perelka wsrod psow.... no i owa perelka sie zaperlila...wlozyl w to cala swoja dusze i po zrobieniu ladnego pol kolka, druga polowe podskakiwal, podgryzal mnie w rece, nogi i w .....
Zabawe mielismy przednia.. przynajmniej nie bylo tak sieriozno i nudno

Z innych "perelek" wystawy: przy wjezdzie przez brame zhaltowaly nas dwie panny i sprzedaly bilet na parking, po przejechaniu 10 metrow zatrzymalo nas dwoch mlodziencow w celu....przerwania biletu

I najlepsze... na terenie wystawy bylo kilka doslownie malutkich trawniczkow....(caly teren beton i bruk), na kazdym z nich powieszono wielka tablice " ZAKAZ WPROWADZANIA PSÓW"

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。
Gaga jest offline   Reply With Quote

Posting Rules