![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Ponieważ zaczynają nadciągać czarne chmury, pozwolę sobie umieścić sprostowanie, Szanowny XaedasKSP:
-hmmmm.... chyba jednak może ![]() Plusy: -"Czambor może sie podobać" -"Czambor tez ma wady ....Ale tez CO Z TEGO?" -"to jeden z najsympatyczniejszych, najweselszych i najlepiej ułożonych wilczaków jakie znam. ...ale Czambora ... nie da się nie lubić i bardzo się cieszę, że jego charakter został dalej przekazany w genach..." -"z Czamborem lepiej nie zadzierać". Minus: -WŁAŚCICIEL, bo: *ma problemy z przedłużeniem ...../-sam sobie wstaw, co chcesz/, *lubi, gdy się o nim mówi /dobrze czy źle/, *bierze na litość *jest na marginesie wilczakowego światka *jest jak BABA jarmarczna, która boi sie powiedziec coś wprost *czuje się prześladowany *nie ma zębów, jak swój pupil i chyba nie dorównuje mu w "chędożeniu". .................................. Zastanawiam się nawet, czy nie poprosić Go o zgodę na eutanazję /dla Niego, oczywiście/... gdy już przyjedzie ten spec z Holandii po próbki, to tak za jednym zamachem... i wreszcie prawowita Właścicielka będzie miała spoks ![]() ![]() .................................. Wyjaśnienie: -gdy wpisałam "członek" o moim autorytecie-inaczej miałam na myśli członkostwo w forum WD i ZKwP. Mam nadzieję ![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|