![]() |
![]() |
|
Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Znalazłam na dogo przypadkiem wątek tego psa. Jak dla mnie jest mocno w typie wilczaka, a wygląda... Sami oceńcie:
"Szarik został odebrany interwencyjnie przez Lubelską Straż Ochrony Zwierząt. Pies był głodzony i bardzo zaniedbany, zamiast ważyć 45kg waży 20kg! Właścicielka chciała odsprzedać go za 1000 zł! Wezwano policję i dzięki niej Szarik został zabrany, a właścicielka zostanie pociągnięta do odpowiedzialności karnej. Jego "opiekunka" nie widziała w wyglądzie psa nic złego oświadczyła,że w takim stanie "pobrzęcha jeszcze ze dwa lata"... Całą drogę wymiotował wodą z chlebem Pomimo całego cierpienia i bólu jakie sprawił mu człowiek pies jest nastawiony pozytywnie i nie wykazuje agresji. Podaje łapkę i cieszy się każdą chwilą przy człowieku. FUNDACJA Lubelska Straż Ochrony Zwierząt 24-204 Wojciechów, Romanówka 22 KRS 0000343426 BANK PEKAO SA: 81 1240 2382 1111 0010 3683 3419 Z dopiskiem "cele statutowe - Szarik" www.lsoz.org tel. 602228411 Karmę wysokoenergetyczną proszę wysyłać na adres: 20-015 Lublin, Wschodnia 2 Dziękujemy serdecznie za pomoc!" ![]() http://www.dogomania.pl/threads/2116...owy-WIELKOPIES. Sporo już widziałam, ale to jest masakra... |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|