![]() |
![]() |
|
Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
love and terror
|
![]()
Mam maly problem z Mlodym
Otoz gdy wolam "do nogi" pies pedzi jak naj naj ![]() ![]() To samo z chodzeniem przy nodze (obojetnie czy na smyczy czy nie) Lopatka blisko mnie, pies patrzy sie na mnie a tylek-daleko ![]() Reczne poprawianie nic nie dalo, kolezanka dala mi jedna metode ktora popatrzyla ale niestety-tez nic ![]() Pies jest nakrecony na pilke, ale jesli z jedzeniem lepiej moze to wyjsc to nie bedzie problemu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Byćmoze pies patrzy na piłkę i stąd taka pozycja? Demolka gdy widczi jedzienei w dłoni zachowuje się identycznie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
love and terror
|
![]()
Raczej nie-probujemy juz robic cwiczenia bez pilki, zabawki czy smakolyku
Jest to samo (chyba ze Mlody jest na tyle glupi, iz mysl, ze mam cos w reku, a przeciez dlon jest otwarta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
A może tak stara metoda chodzenia przy ścianie coś pomoże. Pies będzie zmuszony trzymać tyłek prosto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
love and terror
|
![]()
Z ta sciana tez mi radzono
Ale z drugiej strony... Pies moze miec nawyk ze sciana to prosto a jak nie bedzie to juz zonk... ![]() Bede probowac-oczywiscie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|