![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
mamy już staweczkę na Jelenią Górę
![]() pies, pośrednia FENRIR BRATERSTWO WILCZAKÓW pies, otwarta UDO z Litavske kotliny suka baby: CALL ME SEXY Srdcervac suka, młodzieży AKASA Arqeva suka, championów K-LEE VORNJA z Peronówki jak widać tłumów nie będzie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Kasia, kciukam za siostrę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
K-Lee Family
|
![]()
Kaśka wreszcie się zobaczymy!!!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Ja nie znam. Ale mam prośbę, żebyście nacykali fotek Udo'wi z Litavské kotliny, bo tak mało ich na WD, a fajnie by było zobaczyć jak teraz wygląda
![]() Fajna wystawka, ubogo wilczakowa, ale za to "międzynarodowa" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilczy Duch
|
![]()
Powodzenia!!! Kasia świetnie Ci pójdzie!
Ewa, siostrę tej suni widzialas w Pradze. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
K-Lee Family
|
![]()
Jakoś nie zarejestrowałam
![]() P.s. Coś mi się pokrzaczyło z podpisem ![]() Last edited by Gia; 11-05-2010 at 21:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
Wróciłyśmy. Wilczak padł
![]() ![]() ![]() ![]() pies, pośrednia FENRIR BRATERSTWO WILCZAKÓW, dosk, CWC, Zwycieżca, BOB pies, otwarta UDO z Litavske kotliny, spóźnił się sędzina zgodziła się go ocenić, ale nie widziałam jaką ocenę dostał suka baby: CALL ME SEXY Srdcervac, w.o. Naj. Baby suka, młodzieży AKASA Arqeva, dosk, Zw. Młodzieży, Naj. Junior suka, championów K-LEE VORNJA z Peronówki, dosk, CWC, Zwycięzca |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
No Kasia, to już macie pierwsze "po"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Wielkie gratki dla wszystkich i dla Garo
![]()
![]() |
#10 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Gratulujemy, Fenir idzie jak burza
![]()
![]() |
#11 |
Wilkokłak
|
![]()
Zgadza się; kolejny BOB do kolekcji.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
My też dopiero wróciliśmy bo pozostałe psy potrzebowały jeszcze pobiegać.Powiem tak na tej wystawie Garo przeszedł badanie dentystyczne dosłownie.Pani sędzia sprawdziła mu wszystkie ząbki sama
![]() Ewa z K-lee i Kasia z Sexy zaprezentowały się znakomicie i ja byłam pod wielkim wrażeniem malutkiej Sexy ![]() Dziękujemy Ewie,Kasi i Krzyśkowi za miłe towarzystwo. Pozdrawiam Mariola ![]() Kasia ja myślę że Czesiowi się podobało ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
Dopiero dotarłem do Wrocławia, jak się ogarnę to wyślę zdjęcia. Dajcie mi chwilę, w przeciągu najbliższych 24 godzin wszystko będzie. Muszę odpocząć po tym weekendzie.
![]() ![]() ![]() Do następnego razu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
K-Lee Family
|
![]()
Ja również dziękuję Kasi, Marioli i Jackowi oraz Krzyśkowi za przemiłe towarzystwo na wystawie
![]() Na szczęście już mi się odechciało spać z 3 psami w łóżku ![]() Żałuję, że nie oglądałam Was na ringu głównym, ale trzeba było lecieć i przynajmniej udało się zrealizować plan ![]() Mariolka do zobaczenia, szykujcie się na następny raz!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wilczy Duch
|
![]()
Myślę, że Agnieszka z Wojtkiem się nie obrażą jak napiszę, że obu dziewczynom poszło naprawde dobrze. Mała rewelacyjnie sie wystawia, a i sędziom się bardzo spodobała, co oczywiscie zaskutkowało oceną VN, czyli WO . Szkoda tylko, ze na Słowacji nie ma tytułu naj. szczenie, a nawet tytułów.
Zwycięzcą gratulujemy, my mieliśmy szczęście i wystawa była w hali, bo by nas zmiotło w drugi dzień. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Ogromne brawa dla zwycięzców
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
K-Lee Family
|
![]()
W wynikach z Jeleniej Góry to Fenrir był w klasie pośredniej, a Udo w otwartej
![]() A w wynikach z Bratysławy gdzie nasza siostra Kalaratri???? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wilczy Duch
|
![]()
W oba dni chyba doskonała,ale nie wiem jak z lokatami. W oba dni bylo sporo psow( w pierwszy kolo 29, drugi ponad 40), ja bylam tez zmeczona i niestety z pamięcią kiepsko. Teraz pozostaje czekac jak wszyscy napisza, co pamiętają, lub na stronie skj.sk pojawią się wyniki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Junior Member
|
![]()
Nie mogę dodać zdjęć do galerii.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Ja też tak mam na swoim kompie, ale z komputera mojego da się dodać bez problemu. Może to winna przeglądarki? Spróbuj przez explorera.
![]() |
|
|