![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 | |||
VIP Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() Quote:
![]() ![]() Amber mial u niego pecha, ale "nigdy nie mow nigdy"... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 | |
love and terror
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Skandal z ta europejska! Do Matyasa mam uraz bo zachowal sie po swinsku, a tego nie lubie... zreszta jest TYLU lepszych!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Co mam duzo mowic - byl z nami jeden z profesjonalnych handlerow - wygralam u niego szampana, bo....nie wierzyl mi, ze najgorzej (bo nieprawidlowo) poruszajacy sie pies dostanie pierwsze miejsce.... ![]() Ja autentycznie na koniec sedziowania balam sie, ze kobieta da dobra lokate Jolce, bo to by oznaczalo, ze jakas taka wadliwa z niej suczka.... ![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Trudno sie dziwic sedzinie, moze widziala faktycznie tylko wloskie wilczaki - tam wiekszosc populacji ogonek nosi skromnie - na brzuszku
![]() wstyd i hanba, ale co poradzisz? Pytanie dlaczego zawsze dupiastych sedziow daja na wazne wystawy??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
No ! dotarlam tu choc szukalam opisu w innym watku
![]() Ja tam sie sedzinie nie dziwie, jak mowilam znajomym o wilczaku , probowalam je opisac to wszystkim kojarzyly sie z jednym - podkulonym ogonem wielokrotnie widzianym na filmach o wilkach. Widocznie to wlasnie wbija sie ludziom w pamiec, w parze zreszta z szarym ubarwieniem... Czyli sedzina z Austrii nie zna wzorca albo zna ale jej podswiadomosc wygladu wilka jest silniejsza ![]() Zrobcie kiedys eksperyment i popytajcie ludzi, ktorzy nie znaja wilczakow jak wg nich taki wyglada...stawiam, ze bedzie szary z ogonem na brzuchu..czyli VIVA ITALIA za najbardziej zblizony do natury wyglad wilczakow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|