![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Był już temat o szkodach i radościach których może dostarczyć wilczak, całkiem niedawno Joanna zaproponowała ranking na najbardziej rozpuszczonego wilczaka, ja nieśmiało zaproponowałabym podzielenie się z ogółem sytuacjami które wprowadziły nas w osłupienie a sprawcami były nasze kochane czworonogi.
Moja pierwsza propozycja to dzisiejszy widok z okna (gdy odsłaniałam zasłony) ![]() i nie mówię tu o tych nieziemskich jamach wykopanych przez psy i braku trawnika, tylko o Donie która (o zgrozo!!!) siedzi na parapecie o szerokości 20 cm!! ![]() ![]() i w dodatku udaje że to normalne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Distinguished Member
|
![]()
No to mamy Donkę akrobatkę
![]() Tinka nigdy nie przeszła obojętnie koło sadzawki w Parku Krakowskim. Zawsze wskakiwala na galąź drzewa rosnącą w miarę poziomo na "łabędziej" wysepce i wbiegala na nią na wysokość ok 2-3 m. Następnie biegała po gałęzi tam i z powrotem wykazując zero leku wysokości ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tmave Zlo
|
![]()
Nie wiem, czy Mlodej juz przeszlo, ale miala zakusy na okienko na klatce schodowej. Teraz jest zamykane, wiec stracilo na atrakcyjnosci. Az strach pomyslec, co bedzie na wiosne...
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||
Tmave Zlo
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||
Tmave Zlo
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
W kwestii upodoban "lezakowania" zadziwiwl mnie wczoraj Chey, kupilismy przez niego inny samochod..tzn zamienilismy nowszy na starszy byle mial klime i byl kombi...pieseczek przeciez musi miec wygodnie
![]() ![]() I na cholere jezdzilismy pol Polski w celu zakupu samochodu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|