![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
UWAGA!
Międzynarodowa Wystawa Psów w Warszawie odbędzie się w dniach 9-10 lipca 2005 r. Termin przyjmowania zgłoszeń do 12 czerwca 2005 r. Osoby, które uprzednio zgłosiły psy, a zainteresowane są uczestnictwem w Wystawie 9-10 lipca 2005 r, proszone są o ponowne przesłanie zgłoszenia wraz z kopią rodowodu i dowodu wpłaty. Krajowa Wystawa Psów Rasowych odbędzie się w sobotę 10 września 2005 r.
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
No OK, to kto pojawi sie w Warszawie?
Z tego co mi narazie wiadomo, to spotkamy: - Agnieszke z Vargiem - Bozene z Maxem - Gage z debiutujacym Cheitanem - Ewe z Apodisem i Adhara - Daphne - na poprzednia wystawe byla za mala, ale teraz ma juz droge wolna - my bedziemy z 3 wilczakami Nie wiem jak z Alkorem. Moze jeszcze wpadnie Sebastian? :P
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
i ja! I JA!
WEEEE ARE THE CHAMPIOOOOOONS ![]() a wystawa bedzie na terenach WAT-u ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Distinguished Member
|
![]()
My będziemy na pewno, bo już mamy zaplacone, itd., poza tym szkoda by było przegapić spotkanie w Polskim Wilczym Dworze. Być może jeszcze p.Adam z Garusiem, narazie nie wiem, będe ich namawiać
![]() A Pinkówia nie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Happy Bus bedzie jechał pewnie przez Łódź tak wiec sami wiecie
![]()
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Czy juz wiecie, że w Warszawie będzie sędziowała Mariola Semik? To Daniel chyba twoja "ulubienica"? Czy mimo wszystko będziesz na wystawie? W Łodzi w zeszłym roku Semik wpisała, że Aja ma za jasne oczy i jest zbyt drobna -zwątpiłam, czy zapoznała się zw wzorcem rasy?. Chyba nie będziemy na wystawie, szkoda kasy na jej ocenę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Wilczasty : Foto
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
W Warszawie bedzie spora stawka - bedzie wiec szansa na poobserwowanie sedziowania przy relatywnie duze ilosci CzW. Bedzie tez mozliwosc zerkniecia do kart ocen i ew. napietnowania, jesli ponownie pojawia sie takie "perelki".... ![]() Ale zdaje sobie sprawe dlaczego nie chcecie byc oceniani...nie Wy jedni rezygnujecie....
![]() |
![]() |
#10 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Nie chodzi mi o to, żeby nie uczestniczyć w wystawie, dlatego bo mogę dostać kiepską ocenę, no nie... chyba na tyle to mnie już poznałaś ![]() ![]() Pozdrawiam, Jolka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]()
Psy - szczeniąt
CHEITAN z Peronówki Psy - otwarta APODIS Wilk z Polskiego Dworu BALROG z Peronówki DRAGON Eden Severu KIRK KROY Eden severu Psy - championów MAX z Litavske Kotliny Suki - szczeniąt DAPHNE Maly Bysterec Suki - pośrednia ADHARA Wilk z Polskiego Dworu Suki - otwarta ALISTAIR WOLF z Peronówki IRRIS Kollarov Dvor Suki - championów BEATRIS Vlci Nadeje JOLLY z Molu Es
![]() |
#13 |
Distinguished Member
|
![]()
12 wilczaków....... SUPER
![]() I jak tu nie jechać na spotkanie??? No i debiut Cheitanka ![]() I Garuś razem z nami w klasie.... ojj, będzie ciekawie ![]() Margo, czy Botis będzie z Wami? A Iowa, jak widzę, jednak zrezygnowała, szkoda. No, ale pzoa wystawą jeszcze Amberek i jego dzieciak będzie, huhu.... Już się nie mogę doczekać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Quote:
![]() |
![]() |
#15 |
love and terror
|
![]()
JUPI!
![]() Najpierw Krakow a teraz Warszawa-tak duzo pieskow ![]() Jeszcze plus moja ![]() ![]() I jeszcze tylko Pozna heheh i...moge brac CzW :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() A własnie przez to sędziowanie, któe może się okazać nieco... nienormalne... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Pozdrowienia, Jolka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Junior Member
|
![]()
Właśnie dowiedziałam się od "miłej" pani ze związku, że nie będą wpuszczane na wystawę psy niewystawiane " i daremna nasza dyskusja".
Narvana, teraz będziemy musiały wprowadzić dwa czarne wilczaki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
love and terror
|
![]() Quote:
![]() Choc ja jeszcze nie wiem czy bede na wystawie-mam nadzieje ze na spotkaniu bede ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|