![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Oj troszkę daleko jak dla nas
![]() ![]() Będzie pilnował koni i owiec sąsiada przed krwiożerczą Luną ![]() Przemek stwierdził że będzie to pierwszy podhalańczyk polujący na owce ![]() A wam życzę miłego męczenia potworów! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Klara a skad ten podhalanczyk?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Podhalanka (bo to dziewczynka, nie wspomniałam), jest od znajomych, prawie sąsiadów. Matka urodziła się pod Wrocławiem, a ojciec przyjechał od górali. Rodowodu nie mamy. Kuleczka będzie będzie psem do stróżowania, rodzice sprawdzają się w tej roli znakomicie, w dzień drzemią, na noc się budzą. W przeciwieństwie do Lunki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
wiem że jakas organizacja chciała podarowac naszym pasterzom podhalany ktore szkoliła do pilnowania owiec i strzezenia przeciw wilkom no to czekamy jak bedzie pilnowała owiec sąsiada przed Luną
![]() ![]()
![]() |
#5 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
A ja (jakby co oczywiscie) to serdecznie polecam cudowna kobiete od takich Malych Bialych Misiow, znjadziesz ja pod ardresem www.podhalan.pl i w kwestii instrukcji obslugi podhalana i badan i KW ( ksiegi wstepnej) ma wiedze ogromna a poza wszystkim jest wielka milosniczka bialasow
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|