|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Witam, chciałam się z wszystkimi przywitać w imieniu swoim, mojego chłopaka jak i naszej przyszłej wilczki Astarte.
Widzę, że wszyscy są tu już mocno zgrani i zżyci, mam nadzieję, że nam też się uda. W weekend po świętach odbieramy naszą małą ze Słowacji. Jeszcze nie bardzo wiemy jaka będzie, bo o wyborze zadecydował... mój sen. Śniło mi się, że po wielu konkurencjach w których startowały wszystkie szczeniaki wilczaków wybraliśmy tego z zieloną wstążką. Może to nienajmądrzejszy sposób na wybranie szczeniaka, szczególnie, że będzie to nasz pierwszy wilczak, no ale stało się. I tak jesteśmy przekonani, że będzie wspaniała. Zamieszczam jeszcze fotkę naszego maleństwa, bo myślę, że Wy będziecie podzielać naszą roadość. Pozdrawiamy serdecznie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Witamy i życzymy dużo przyjemnych chwil ze swoim wilczakiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
A ja przy okazji chcę podziękować, Pani Aneto za wszelką pomoc i rady jakich mi Pani udzielała przez telefon
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wilkokłak
|
![]()
Hehe, widzę, że Twoja "wilczaczka" będzie obchodzić urodziny razem z moim małżonkiem.
![]() Nie wiem, czy to gwarancja dobrego charakteru... ![]() Ale życzę wszystkiego dobrego. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
love and terror
|
![]() ![]() Witamy serdecznie ![]() a mozna wiedziec, co za psiak? ![]() I w jakiej okolicy mieszkacie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Dziękujemy za miłe przyjęcie. Nasza córcia pochodzi ze Słowacji z hodowli Lupus Ardor. Mieszkamy w Pszczynie (miasteczko pomiędzy Katowicami a Bielskiem-Białą). Jak ktoś jest z okolic to mamy nadzieje na wspólne psie spacery
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Co do uszu to jeszcze jej mogą klapnąć. Czamborowi jedno klapło jak miał 8 tygodni po naszej zabawie. Przez następne 2 tygodnie miałem awantury, ze to ja mu to ucho złamałem i już mu nie wstanie. Jak widać ma oba tak jak nalezy więc w tym przypadku nie będzie inaczej. ![]() Bardzo się cieszę, ze na śląsku przybędzie wilczaków i życzę dużo wytrwałości, spokoju i opanowania w jej wychowaniu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Wogóle Polscy hodowcy wilczaków bardzo pomocni byli. Każdy chciał coś doradzić odnośnie rasy, wychowania, wyboru szczeniaka. Ale zapamiętałam Pania Anetę, bo ją najbardziej męczyłam
![]() Co prawda nie wiem czy będzie bardziej wilcza, po mamie, czy bardziej wilczórowata po tacie, ale i tak myślę, że na dzień dobry wilczakowym zwyczajem zje nam pół domu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Ps. tak a propos to w naszym wilczakowym gronie nie ma Pani ani Pana przynajmniej my tak mamy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Distinguished Member
|
![]()
Witam serdecznie z Krakowa
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Last edited by Rona; 04-04-2009 at 09:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Quote:
![]() Rozumiem, ze juz macie w planach jakis remont :P A tak w ogole to witamy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]()
Witamy w wilczakowym gronie...
![]() Kiedy bedziecie u hodowcy? My jestemy w sobote (18.04) na biegu, wiec pewnie Paula bedzie odbierala 'swoja' suczke w sobote wieczorem... Moze uda sie nam spotkac.... ![]()
![]() |
#13 | |
Plessowy wilczak
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
K-Lee Family
|
![]()
My też witamy nową suńkę i jej właścicieli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Plessowy wilczak
|
![]() Quote:
Jednak mała zmiana planów, po Astarte jedziemy jutro i będziemy u hodowcy koło 14. Jeśli dalej macie ochotę się spotkać to podeślijcie nam swój numer telefonu to się zdzwonimy i może uda się spotkać ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wilczy Duch
|
![]()
Witamy i życzymy dużo zdrówka, radości i zniszczeń rzeczy mało bliskich sercu ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
|
![]()
No to ja życzę samych przyjemności w pierwszy tydzień i dużo wytrwałosci.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wilczasty : Foto
|
![]() ![]() ![]()
Brązowa Odznaka Honorowa Związku Kynologicznego w Polsce Braterstwo Wilczaków Galeria Last edited by DanielZ; 18-04-2009 at 22:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|