|
![]() |
#1 | |
Plessowy wilczak
|
![]() Quote:
Jednak mała zmiana planów, po Astarte jedziemy jutro i będziemy u hodowcy koło 14. Jeśli dalej macie ochotę się spotkać to podeślijcie nam swój numer telefonu to się zdzwonimy i może uda się spotkać ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wilczy Duch
|
![]()
Witamy i życzymy dużo zdrówka, radości i zniszczeń rzeczy mało bliskich sercu ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
No to ja życzę samych przyjemności w pierwszy tydzień i dużo wytrwałosci.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]() ![]() ![]() SZEROKIEJ DROGI ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wilczasty : Foto
|
![]() ![]() ![]()
Brązowa Odznaka Honorowa Związku Kynologicznego w Polsce Braterstwo Wilczaków Galeria Last edited by DanielZ; 18-04-2009 at 22:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Dziękujemy wszystkim za ciepłe przyjęcie
![]() Astarte jest już w domu i od razu widać, że to diabełek w ciałku aniołka ![]() Zero stresu, że obce miejsce, obcy kot tylko wielkie ganianie i zwiedzanie (ku niezadowoleniu kota ![]() Mam jedno pytanko (jak na razie, bo pewnie z czasem pojawi się ich więcej i mam nadzieję, że mogę na Was liczyć). Jak długo i czy w ogóle powinniśmy znosić Astarte ze schodów, żeby z jej bioderkami było wszytko w porządku? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
I my też serdecznie witamy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Dziewczyny pojedzone wymeczone poszły spać (Astarte i moja połowa) no zobaczymy jak minie pierwsza noc (sam jestem ciekaw), mała troche cięzko dycha ale zwalam to na karb dzisiejszych emocji
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Zyjecie po nocy?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Witamy
![]() Co do bycia blokersem to my nie do końca nimi jesteśmy bo jest to niewielki blok(w sumie bloczek) z 7 mieszkaniami i ogrodzonym ogródkiem, więc mała ma gdzie śmigać póki nie podrośnie na tyle by zabierać ją bezpiecznie na dłuższe wycieczki. Przesyłamy zdjęcie już z końca dnia gdzie odpoczywała sobie w krzaczkach ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wilkokłak
|
![]()
Witamy maluszkę w domu. Niech rośnie zdrowo i prędko przyjeżdża na Muchowiec; Łowca z przyjemnością przywita nową koleżankę.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
No ale Rona nie zdradzajmy wszystkich przyjemności płynących z posiadania wilczaka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|