![]() |
![]() |
|
Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Cześć wszystkim, od niedawna dopiero zaglądam na tą stronę, od momentu, kiedy zaczęłam podejrzewać, że mój piesio to lekko skundlony wilczak. Piesia wzięłam ze schroniska 3 lata temu i jest to dla mnie pies idealny, ma super charakter. Poniżej zdjęcia, czy to jest wilczak?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
witam,
od niedawna zaczęłąm podejrzewać mojego piesia, że może być wilczakiem, poniżej jego zdjęcie, co myślicie, wilczak czy nie-wilczak?? http://picasaweb.google.pl/krajewska...40717171424354 Last edited by iskra; 28-06-2009 at 14:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Fenela ponad wszystko
|
![]()
Jak chcesz możemy się spotkać i zobaczysz jak wygląda wilczak
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
chętnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
love and terror
|
![]()
Psiaczek bardzo ladny... ale nie jest to nawet 1/3 wilczaka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Faktycznie słodziak
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
porównując piesia do niektórych zdjęć na portalu wydaję mi się jednak dość podobny, oczywiście ma klapnięte uszy i to mocno zmienia wyraz twarzy; rzeczywiście muszę zobaczyć wilczaka na żywo
![]() no cóż, jeżeli nie wilczak to WILCZUNIO na pewno... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ardal Conall
|
![]()
Jak dla mnie to beagle skundlony z malamutem
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
ooo nie!!!!!
takiej zniewagi nie zniesę!!! oj tam, piesio coś ma z wilczaka, może niewiele ale moim zdaniem ma, zresztą zobaczę wilczaka na żywo to będę wiedziała ![]() pozdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ardal Conall
|
![]()
i tak bedzie najlepiej, bo ze zdjec to moze sie okazac ze jest rowniez podobny do wielu innych ras.
zobaczysz wilczaka i sie przekonasz ze tak naprawde... nie chce uprzedzac. grunt ze to Twoj piesek i ma u Ciebie dobrze, bez wzgledu na to do czego jest podobny.
![]() |
|
|