![]() |
![]() |
|
Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Wczoraj byliśmy z Astunią u weta w związku z jej łysiejącymi łapkami (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wilkokłak
|
![]() ![]() A co mówił wet o tym bloku? I spokojnie, nie martwcie się na zapas; czasem te medyczne określenia brzmią bardzo poważnie, ale w praktyce nie oznaczają jakiegoś prawdziwego zagrożenia. Mam nadzieję, że tak będzie i tym razem. Napiszcie coś więcej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Plessowy wilczak
|
![]()
No właśnie nic nie mówił. Pokazał tylko, że wypadł cały zespół QRS i że tak nie powinno być. Ja wiem tylko co to u ludzi oznacza (III stopień leczy się... rozrusznikiem, II jeśli jest zaawansowany to też), ale jak u psów to nie wiem....
Ja to jak zawsze panikuje. Choć i tak uważam, że lepiej wiedzieć wcześniej niż później. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
Bo jeżeli nic konkretnego, to może faktycznie na razie szkoda nerwów? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Plessowy wilczak
|
![]() Quote:
Wet na spokojnie, że będziemy kontrolować, za tydzień i za dwa robimy EKG a jeśli się będzie powtarzać to nas wyśle do jakieś kliniki do Krakowa albo do Warszawy na Holtera ( to chcę zobaczyć jak Astarte będzie przez cały dzień biegać z kabelkami na brzusiu i łapkach ![]() Ja wiem, że przedwcześnie panikuję ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Przeszukałam dogomanię, ale niestety ludzie rzadko kiedy nadają wątkom sensowne tytuły... W bonusie dowiedziałam się, co ma Celar - kichanie zwrotne Oo" Mam nadzieję, że u was skończy się tylko na strachu i ewentualnych badaniach.
![]() |
#7 |
Wilkokłak
|
![]()
http://www.mp.pl/artykuly/index.php?...ED0A9F9417D29E
Tu jest dosyć obszerny artykuł na ten temat, wprawdzie nie w odniesieniu do zwierząt tylko do ludzi. Jest on co prawda bardzo fachowy, ja z tego niewielę rozumiem, ale Ty masz związek z medycyną, więc może coś Ci to da. Jedyne co jak mi się wydaje, że zrozumiałam, to to; że to nie zawsze się leczy, a jedynie kontroluje (w zleżoności od tych stopni). |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|