![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Dzień nam się skrócił znacznie, spacery po pracy odbywają się w ciemnościach, zwłaszcza w lesie (tu to już całkiem ciemności egipskie) i póki nie spadnie śnieg tak będzie. Kupiłam kiedyś w zooplusie fajną lampkę diodową, zakładaną na obrożę. Dzięki temu widziałam burego. Ale takich lampek już nie ma, a te dyndające są niepraktyczne, zwłaszcza jak pies jest z przodu, moją popsuł pan przy wymianie baterii
![]() Jakby ktoś miał jakikolwiek pomysł to ja bardzo poproszę ![]() Kiedyś miałam jeszcze obrożę ze światłowodem ale w obfitej kryzie jej niestety nie widać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Taki pasek przyczepiany do obroży znalazłam http://www.adazoo.pl/index.php?optio...id=52&Itemid=1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Oooo, fajowe
![]() ![]() Dzięki Rybka! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ardal Conall
|
![]()
My zakupiliśmy w sklepie rowerowym takie odblaskowe opaski z diodami led ktore swieca jak oszalałe i idealnie przypasowują się do obroży. Są zapinane na rzep i jak się dwie ze sobą połączy to akurat jak obroża. Kosztowały chyba 5zl sztuka a fajnie bo Ardal sie juz w nich kapal i nadal swiecą
![]() ![]()
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
2 x 5 to mniej niź 55
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Fajne pomysły macie! Ja dotąd tylko z czołówką zasuwam, ale za tymi opaskami z diodkami też się rozejrzę. Dzięki!
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|