![]() |
![]() |
|
Różne O wszystkim co jest związane z CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Do Polski przyjechal nowy wilczak. Jest to suczka z hodowli Eden severu -
CHARMEN ![]() Pozdrawiam, Margo & wilczaki, ktore dopiero co wrocily do domu ze spotkania CzW w Rodishain (ale o tym pozniej) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
witamy nowego wilczaka
![]() czesciej bywam w Krakowie niz w Kielcach nigdy nie mam czasu jedzic to tu to tam choc marzy mi sie spotkanie z innymi wlascicielami wilczakow ale jak w Krakowie to moze bede mial szanse ![]() z Framem ( acha od poczatku mowie na niego raczej Bhima niz Fram ale to dluga histria ) jedziemy do USA i nie bedzie nas troche a moze i dluzej ..... R&F(B) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
dosc czesto jak na Wielkopolanke nawiedza Planty i Rynek Quote:
swoja droga czy zmienil sie z Czecha w Hindusa? Pozdrawiam Kamila z Fany ( nieswiadomie co do Bhimy ale jak widac w jednosci z litera miotu Fany ma przezwisko Barakuda ; )) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
konkretniejszych ![]() Quote:
![]() ![]() moje osobiste zamilowania do Indii spowodowaly ze gdy w pierwszym tygodniu zobaczylem ile on je i z jaka predkoscia potrafi pedzic w strone kazdego ujrzanego talerza to dalem mu przezwisko NAJWIEKSZEGO ZARLOKA W HISTORII INDII "niestety" oprocz ilosc jaka je takze odziedziczyl odwage po tym wielkim wojowniku ![]() ![]() gdy na Swieta wpadlem do rodzicow w Grodzie Kraka Bhima - Fram bawil sie z wszystkimi psami na osiedlu kazdego wieczorka ![]() kieleckiej podworkowej malej Misi nauczyl sie odbierac innym pieskom kijek warczac przy tym zaciekle ( machajac ogonem z radosci ) zabieral kije wszystkim doroslym psom i jak warczal to kazdy odpuszczal ![]() rottweiler nie dal sobie odebrac ignorujac malca ![]() znajomego z Kielc sunia Dogo Argentino chciala zrobic z nim kiedys ze tak powiem cos wiecej niz porzadek ... czy sie wystraszyl ? nie .... szedl merdajac ogonem za wlascicielem suni niosacym ja do samochodu na rekach ![]() no coz ciekawe kiedy trafi na psa przed ktorym poczuje troszke wiecej respektu ![]() ![]() a z drugiej strony skad wiedzialas ze to hinduskie imie ? ![]() Quote:
no to naprawde niezwykle ![]() cos w tym musi byc ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Nr. telefonu na specjalne zyczenie ![]() Quote:
Amerykanie na pewno sie uciesza - narazie na ich kontynencie sa jedynie trzy CzW ![]() Pozdrawiam, Margo
![]() |
![]() |
#6 | |||
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() a o telefon to sie usmiechne ![]() problem to mi podesle KInga .... Quote:
wyjazdu Quote:
![]() no coz mam nadzieje ze wilczak nie ubzdura sobie zeby gdzies z nimi pochasac i pozniej przyprowadzic mi gromadke szczeniat np ![]() R&B |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
bardziej interesujacy ![]() Pozdrawiam, Margo
![]() |
![]() |
|