![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Przypominam że można jeszcze zgłaszać psy na wystawe oficjalny termin nadsyłania zgłoszeń to 31.03.2006
![]()
![]() |
#2 |
Distinguished Member
|
![]()
Hej Daniel, nie wiesz, czy Garo jedzie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Tak jedzie
![]()
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Zglosilismy sie, otrzymalismy potwierdzenie o przyjeciu do Łodzi. Daniel dzieki za pomoc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ostateczny termin zgłoszń to 10.04.2006
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
U nas tez juz zapadla decyzja: jedziemy do Lodzi
![]() ![]()
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Podobno takiej stawki jeszcze w Lodzi nie bylo i jest liczniejsza niz byla na ostatnich wystawach. Ustawilam sobie wstepna liste, ale na 100% o kims zapomnialam, wiec dodatki/poprawki sa mile widziane
![]() PSY szczeniaki BAILIFF Wilk z Polskiego dworu (?) mlodziez CHEITAN z Peronowki posrednia CAMIO z Peronowki uzytkowa BALROG z Peronowki championow DRAGON Eden severu MAX z Litavske kotliny weteranow CLIF od Bulizniku SUKI szczeniaki BELIT Wilk z Polskiego dworu mlodziez DEWI z Peronowki posrednia DAPHNE Maly Bysterec (?) otwarta ALISTAIR WOLF z Peronowki IRRIS Kollarov dvor championow JOLLY z MOLU Es ANDARIEL WOLF z Peronowki
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Witam wszystkich po znowu długiej przerwie ! :P
W tym roku zamierzam stanąć na głowie i przyjechać na Klubówkę (choćbym sama autobusem miała jechać) ! ![]() ![]() Ponieważ nic nie wiem na temat tej wystawy, oświeci mnie ktoś...? - jaki jest adres ? - wilczaki są którego dnia ? - szpice są którego dnia ? - o której rano należy najlepiej już być ? Margo, nawet nie wiesz, jaką mi przyjemność sprawiłaś tą listą ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Member
|
![]()
To nie jest klubówka, tylko wystawa międzynarodowa:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
1) to nie jest jeszcze kompletna lista, bo zgloszonych psow podobno jest wiecej 2) to lista psow wystawianych, a nie obecnych... ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Tmave Zlo
|
![]()
Taaak. Już sobie ostrzymy ząbki na spotkanie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Rany, jak fajnie....
![]() A Klubówka (ta we wrześniu jest pewnie) notorycznie mi się myli z wystawą majową... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
VIP Member
|
![]()
Wlasnie przyszly do nas numerki i potwierdzenia, wiec robie kolejny spis. Zerknijcie na swoje numery i jakby co dajcie znac jesli macie inny....
![]() PSY szczeniaki 70 BAILIFF Wilk z Polskiego dworu (?) mlodziez 71 CHEITAN z Peronowki posrednia 72 CAMIO z Peronowki uzytkowa 73 BALROG z Peronowki championow 74 DRAGON Eden severu 75 MAX z Litavske kotliny weteranow 76 CLIF od Bulizniku SUKI szczeniaki 77 BELIT Wilk z Polskiego dworu mlodziez 78 DEWI z Peronowki 79 BRENDA z Věrné smečky (?) posrednia 80 DAPHNE Maly Bysterec (?) otwarta 81 ALISTAIR WOLF z Peronowki 82 IRRIS Kollarov dvor championow 83 ANDARIEL WOLF z Peronowki 84 JOLLY z MOLU Es
![]() |
#14 |
Tmave Zlo
|
![]()
A ja żadnego numerku jeszcze nie mam. Buuuu
![]() |
#15 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Tmave Zlo
|
![]()
OK. Rozumiem, że następnym razem Ty zgłosisz mi Dewiację?
![]()
![]() |
#17 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Margo, ja potwierdzam - 71 , wlasnie przed chwila dostarczyli przystojnym kurierem :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Distinguished Member
|
![]()
Taka fajna wystawa, a nas nie będzie, buuu
![]() |
![]() |
![]() |