![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Moze ktosz dokladne we o tym jak zrobicz registracie na tu wystawu ile to kosztuje i bede mozno to robicz jeszly moja Harka ma LT JCH?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Chyba mozesz tam jechac jak masz JCH LT.
Ja mam JCH PL i tez chce jechac. Ale gdzie zgloszenie i za ile to jeszcze tez nie wiem. Licze na Margo ![]() Ela |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Cytat z regulaminu tej wystawy: ""W wystawie Championów biorą udział psy i suki z tytułami Miedzynarodowego i Krajowego Championa oraz z tytułem Młodzieżowego Championa zdobytym w roku poprzedzającym wystawę". Z tego co wiem, to nie ma znaczenia jakiego kraju jest dany championat, ale wazne jest to, by Ml.Ch. byl najpozniej z roku 2003. Nie mozna zglosic psa na wystawe w 2004 jesli Ml.Ch uzyskal np. w roku 2002.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Jesli dobrze pojdzie w Nowej Rudzie to i Pinki pojedzie do Leszna.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Ale kiedy, ile i jak tam zaplacic? I jak sie zglosic?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wilczasty : Foto
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Margo dasz cynka co z tym Lesznem? bo bedzie za pozno....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Juz podaje. Ale mamy jeszcze czas....
![]() Data wystawy: 22.02.2004 Termin przesylania zgloszen: 31.01.2004 Sedzia: Krystyna Lukasiewicz lub Piotr Slowka Cena za psa: 70 ZL Miejsce wystawy: Hala "Trapez" Al Jana Pawla II Adres oddzialu: ZKwPL O/Leszno ul Srednia 9 64-100 Leszno http://www.zkwp.leszno.pl/
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
PIEKNIE DZIEKUJEMY
czekamy jeszcze na dyplom |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Dyplom juz jest!
czy duzo tam przyjezdza pieskow w klasach mlodziezowych? czy sa osobno oceniane? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
Nie wiem jak Pinky, czy sie wyrobi. U nas szykuja sie obie baby - jedna, bo sie nalezy. Druga, bo juz ma powyzej uszu odgrywania roli gospodyni domowej i przykladnej matki.... ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Member
|
![]() Quote:
Wystawa Championów - Champion's Show. Po raz pierwszy w Polsce. Nowa formuła organizacji wystawy. O lokacie psa/suki decyduje werdykt trzech sędziów. Przyznawane na wystawie CWC jest rangi wystawy międzynarodowej. Ciekawe, czy rzeczywiście każdą rasę będą sędziować aż trzej sędziowie? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
ha, czyli 3 razy pokaz zabki, 3 razy badanie i z 10 koleczek!!!fajnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
Kierowca juz zamowiony, nie zostawie im przeciez tego szampana
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Jest już dostępna stawka wilczaków zgłoszonych do Leszna:
FCI 332 - Ceskoslovensky Vlcak - Tschechoslowakischer Wolfshund Psy - Rüden 10. AMBER WOLF Z PERONÓWKI Ch.Mł., 02-11-26, PKR.I-50686 (Milo Ruskov Dvor-Ch.Jolly z Molu Es), hod. Małgorzata Peron, wł. Elżbieta Wojtko Suki - Hündinnen 11. BEATRIS VLCI NADEJE Ch.Pl., 99-11-23, PKR.I-35127 (Hasso z Kladenske Zare-Cira Volani Rodu), hod. Hana Vranova, wł. Ewa Bednarska 12. JOLLY Z MOLU ES Ch.Pl, Ch.CZ, Mł.Pl, Cz.Mł, Zw.Św, Zw.Kl. PL CZ DE, 00-05-15, PKR.I-36575 (Ali Reolup-Ch.Cz.Mł.Zw.Św.Amalka od Bulizniku), hod. Monika Soukupova, wł. Małgorzata Peron 13. MERRY BELL Z MOLU ES Ch.Pl, Ch.Mł., 01-10-18, PKR.I-48561 (Amur z Dablova Kanonu-Ch.Cz.Ajbix Mrazive Ticho), hod. Monika Soukupova, wł. Małgorzata Peron |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
|
![]()
To Amberek musi sie ladnie zaprezentowac jak bedzie tyle dziewczyn
![]() do zobaczenia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Choc jedno w sumie drugiego nie wyklucza - jak bedzie paradowal przed suczyskami, to pewnie bardziej sie postara, niz gdyby byl sam... ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
fiuu, fiuu, fiuu ....... nasze gratulacje dla Amberka za CWC
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kornelia, Sebastian i psiaki |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
Dzieki, dzieki
![]() ale to tylko zasluga ZIMY ![]() ktora nam "zalatwila" ladne futerko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|