![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Wilczy Duch
|
![]()
No, pochwalić się kto zmierza na podbój Opola? My w tym roku musimy sobie odpuścić, ale podpowiem, że warto jechać. Tym bowiem razem na wystawie można spotkać Czechów. żałuję strasznie, że nie pojedziemy, ale będziemy za wszystkich trzymać mocno kciuki!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
love and terror
|
![]()
ja bym pojechala. Bylam w tamtym roku. Ale nie mam jak dojechac.
Ech, na wystawie to nas raczej dlugo nigdzie nie bedzie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wilczy Duch
|
![]()
EEeee z Wrocka są super połaczenia pociągami, wiem, wkoncu nie raz, nie dwa robie tą trase do rodzicielki,a do Wrocka masz przecież blisko. Pochwal się rudzielcem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
love and terror
|
![]()
Ruda sie nic nie zmienila
![]() Nie wiem, jakos nie chce mi sie tluc pociagami, meczy mnie to. Nie mowiac o tym, ze nie znam Opola i nie wiem czy dotarlabym na wystawe. Tzn. moze bym dotarla, ale nie wiem kiedy ![]() Do kiedy w ogole sa zgloszenia? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilczy Duch
|
![]()
Diupa.. własnie na nowo sprawdziłam, "termin przyjmowanai zgłoszeń : zakończono" ... Szkoda. Mnie by ojciec zaszlachtował, juz teraz nie byl zadowolony ze tak blisko maturicku a ja sobie po wystawach ganiam. Ale nic mi nie daje takiego pozytywnego kopnaka, jak spotkanie się z ludzmi-psiarzami lub mieszkajacymi kawałek ode mnie, a wystawy są najlepsze do tego
![]() A w Opolu będzie Weronika, tylko nie wiem czy z wilczakiem, bo dwojka uciekinierow nadal sie nie znalazla,czy z o. holenderskim. No ale spotkac się zawsze milo i powspominac oboz belohradzki ![]() No nic, mam nadzieje ze mimo wszystko szybko sie na jakiejs wystawie zobaczymy. To tam porzadnie wytarzaj rudzielca, bo mizianie nie dla niej, za nudne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
love and terror
|
![]() Quote:
![]() co do tarzania-mam nadzieje, ze nie w starej rybie na polu tudziez w kupie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Nie chcę rozpoczynać nowego wątku ale myślę że to tutaj też będzie pasowało
Chcielibyśmy serdecznie i oficjalnie podziękować za miłą atmosferę na wystawie oraz poczęstunek i spacer po wystawie w Opolu Zdzisławowi i Agnieszce również podziękowania za mile spędzony czas należą się Przemkowi i Margo ![]() Zdjęcia będą do obejrzenia w galerii jak dojdę do ładu z netem chyba wiecie o czym mówię ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|