![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
W piatek, tuz po specjalnej wystawie CzW odbyla sie konferencja zorganizowana z okazji 25 lecia Klubu CzW. Specjalne zaproszenia dostali przedstawiciele wszystkich Klubow CzW, a z krajow, gdzie kluby dopiero powstaja najbardziej zasluzeni hodowcy....
![]() Szczegoly opisze w osobnym artykule, bo jest o czym pisac.... Teraz tylko chcialabym sie pochwalic - za "caloksztalt": propagacje rasy i w duzej czesci za Wolfdoga) otrzymalismy srebrny medal Slowackiego Klubu (odbieralam tylko ja, bo Przemek musial sie chwilowo "urwac")... Ladna motywacja do dalszej pracy... ![]() ![]() Uroczystosc zaszczycil swoja osoba drugi "ojciec" rasy, czyli pan František Rosik: ![]() Ale co cieszy najbardziej to to, ze rasa tak sie rozwija. Bo oprocz 'zasluzonych': ![]() (od prawej: František Rosík (hod. z Rosíkova), Josef Sopůch (hod. z Listovej), p. Suchy & Tomáš Ruska (hod. Ruskov dvor)) widac bylo tez wielu przedstawicieli "mlodego" pokolenia, co niezle wrozy naszej rasie.... ![]() ![]() Ale co najbardziej cieszy to swietny kontakt miedzy wiekszoscia wlascicieli i hodowcow tej rasy, ktory dzieki internetowi dawno juz przelamal takie bariery jak granice panstw, czy rozne jezyki... ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Distinguished Member
|
![]()
Serdeczne gratulacje dla Ciebie i Przemka!!! Nalezy Wam sie ten medal, a wlasciwie dwa!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Mielismy jeszcze jeden powod do dumy... Z okazji 25 lecia klubu slowacki Zwiazek umiescil wilczaki na wszystkich plakatach, katalogach i dyplomach obu wystaw CACIBowych w Bratyslawie...
Plakat widac na tej fotce po lewej stronie: ![]() Tak wiec gdzie sie nie obejrzelismy tam zerkala na nas Aset Voodoo Wolf z Peronówki..... ![]() ![]()
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
WIELKIE GRATULACJE !!! Stworzyliście coś unikatowego, coś co kosztuje masę pracy i coś z czego korzystają wszyscy !
Szkoda, że Przemek musiał sie urwać bo wszyscy wiemy, że OBOJE zasłuzyliście na nagrodę za WOLFDOGA. Ja na Waszym miejscu pękłabym z dumy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]()
A więc nie tylko jako wartość przetrwaliście próbę czasu, ale dostaliście też medal...
![]() Quote:
![]() maria i wufi ps. czy ktoś już coś załadował do swojej galerii, a nie do wspólnej na wolfdoga? adresy proszę... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wilczy Duch
|
![]()
skwituje to tylko : buhahahahahha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tmave Zlo
|
![]()
Tu się nie ma co śmiać. To POWAŻNA sprawa jest. Gratulacje!
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
A mnie tam rybka. Niech się pojawi wspólna galeria Peronowska, skoro nie dadzą rady oddzielić, kto robił które. Cieszę się, że to nie tylko moje odczucie, że trzeba naciskać Peronów, żeby zaczęli mieć galerię
![]() Naprawdę polecam photobucket - darmowe ładowanie codziennie 100 zdjęć jednorazowo w wersję beta - to jest lepsze od flickra. maria i wufi |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
VIP Member
|
![]()
Racja, przywlaszczanie sobie efektow cudziej pracy jest karalne....
![]() ![]() Quote:
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Distinguished Member
|
![]()
My także bardzo gratulujemy WAM medalu oraz tak świetnej stronki! Gdyby nei wolfdog mnóstwo ludzi nie dość, że nie wiedziało by o istneiniu rasy, to nawet sami posiadacze psów nie mieliby dostępu do tak wielu informacji!
Margo, Przemku- jesteście SUPER! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]()
No a jak jeszcze poprawicie wiarygodność bazy, szybkość wrzucania niewiadomych wyników, częstotliwość dopisywania wymarzonych osiagnięć i znacznie lepszą obrobkę zdjęć (tu wyciąć-tam dokleić : no takie czary-mary) to z pewnością dostaniecie ŻŁOTY medal
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wilczy Duch
|
![]()
Gaga czyzbys pila do pewnych naszych uroczych znajomych po fachu;> ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
VIP Member
|
![]()
Shaluka.."naszych"?? "znajomych" ?? nie zartuj sobie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wilczy Duch
|
![]()
oj na ironii sie nie znasz :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
VIP Member
|
![]()
Znam, znam kochana i z upodobaniem uprawiam
![]() Wiec nawet nie strzelam focha zes mnie probowala obrazic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wilczy Duch
|
![]()
Ja obrazic? nieee ( to nie ironia ani nic w tym stylu!) Buu to naprawde kiepski dzien,nieliczac wygranej mlodej.. wszytko jest na opak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
VIP Member
|
![]()
No i masz! Shaluka ja tez sobie dworuje
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wilczy Duch
|
![]()
To ufff, wybacz ale ja dzis mam zanik dobrego humoru i jestem tak padnieta ze ledwo co tak naprawde kojarze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
|