![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
WIELKIE GRATULACJE !!! Stworzyliście coś unikatowego, coś co kosztuje masę pracy i coś z czego korzystają wszyscy !
Szkoda, że Przemek musiał sie urwać bo wszyscy wiemy, że OBOJE zasłuzyliście na nagrodę za WOLFDOGA. Ja na Waszym miejscu pękłabym z dumy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]()
A więc nie tylko jako wartość przetrwaliście próbę czasu, ale dostaliście też medal...
![]() Quote:
![]() maria i wufi ps. czy ktoś już coś załadował do swojej galerii, a nie do wspólnej na wolfdoga? adresy proszę... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wilczy Duch
|
![]()
skwituje to tylko : buhahahahahha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tmave Zlo
|
![]()
Tu się nie ma co śmiać. To POWAŻNA sprawa jest. Gratulacje!
![]() |
#6 | ||
VIP Member
|
![]()
Racja, przywlaszczanie sobie efektow cudziej pracy jest karalne....
![]() ![]() Quote:
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Distinguished Member
|
![]()
My także bardzo gratulujemy WAM medalu oraz tak świetnej stronki! Gdyby nei wolfdog mnóstwo ludzi nie dość, że nie wiedziało by o istneiniu rasy, to nawet sami posiadacze psów nie mieliby dostępu do tak wielu informacji!
Margo, Przemku- jesteście SUPER! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
A mnie tam rybka. Niech się pojawi wspólna galeria Peronowska, skoro nie dadzą rady oddzielić, kto robił które. Cieszę się, że to nie tylko moje odczucie, że trzeba naciskać Peronów, żeby zaczęli mieć galerię
![]() Naprawdę polecam photobucket - darmowe ładowanie codziennie 100 zdjęć jednorazowo w wersję beta - to jest lepsze od flickra. maria i wufi |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|