![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#101 |
VIP Member
|
![]()
Oj dziewczyny, ustalcie zeznania proszę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Wilczy Duch
|
![]()
Potwierdzone (na wystawe) 24 ...
bo na spotkaniu jest oczywiscie wiecej ![]()
![]() "...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach." Last edited by shaluka; 14-09-2007 at 16:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Stawka na Łódź
Jako że mam suki to odnich zaczne ![]() Suki Champion 1 Brenda 2 Calisto 3 Irris 4 Jolly Otwarta 1 Dewi Młodzież 1 Jshtar 2 Gwaihir Szczeniąt 1 Jadiel 2 Jurba 3 Juvart Baby 1 Crest 2 Magri 3 Mallory 4 Mila Psy Champion 1 Barlog 2 Max Użytkowa 1 Eligo Otwarta 1 Cheitan Pośrednia 1 Eury Młodzież 1 Idun SZczeniąt 1 Jabberwock 2 Jotun Baby 1 Ilmarinen 2 Mentall
![]() |
#104 |
Distinguished Member
|
![]()
Zapowiada się ciekawie! A Pinkówy Daniel nie wystawiasz?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Niestety ale Pinki jeszcze długo nie będzie wystawiana
![]()
![]() |
#106 |
Member
|
![]()
To chyba pierwsza wystawa w Polsce na której mamy tyle Babiaków. Ale będzie pociesznie. Stawka największa ze wszystkich klas. Super.
O której wchodzimy na ring?
![]() |
#107 |
VIP Member
|
![]()
Niech Ci będzie, że zacząłeś od suk
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Wilczy Duch
|
![]()
ŚWIETNIE! Nareszcie wiecej tych malych,miedzy nogami sie placzacych,niz tych duzych wariatow bedzie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Member
|
![]()
Jeżeli z Maxem wyruszę w przeddzień to myślę, że towarzysko wstąpimy na spotkanie z tym, że nocleg i tak mielibyśmy w Łodzi gdzie mamy pewne również towarzyskie zobowiązania. Ale nie jest to jeszcze pewne. Może się okazać, że wyjeżdżamy dopiero nocką i dojedziemy rano. Wszystko zależy od paru innych układów.
![]() |
#110 |
Tmave Zlo
|
![]()
My, niestety, z przyczyn zupełnie niezależnych od nas, musimy zrezygnować ze spotkania. Dobrze, że chociaż na wystawę zdążymy!
![]() |
#111 |
Junior Member
|
![]()
A czy ktoś wie, o której godzinie wystawa ma się zacząć i o której wychodzą wilczaki?
Poza tym mocna stawka w sukach championkach. Już jestem ciekawa wyników. Last edited by Lupusek; 17-09-2007 at 14:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Moderator
|
![]()
hmm ja tylko za kilka dni powiem czy jade czy nie
![]() jiesli co bedzie cie musieli moje urodziny bez mne robic |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Wilczy Duch
|
![]()
A co Daiva,wciaz problemy z samochodem? Musisz w koncu zainwestowac we wlasny
![]() ![]() A tak w ogole to wszystkich bardzo przepraszam, ze jeszcze nie wrzucony plan, ale myslalam ze zrobie to w weekend.. coz okazal sie on zbyt krotki i.. chory.. Doslownie.. jutro bedzie juz wrzucony,bo jeszcze dzis mam wyznaczany czas wychodzenia z cieplego lozka.. coz 39 i zupelna utrata glosu.. Ale, ale do spotkania juz ja sie postaram by bylo wszystko jak nalezy. Mam nadzieje ze wszyscy beda zadowoleni ze spotkania i wystawy.. Naprawde .. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Moderator
|
![]()
noo samochod to ja mam
![]() ![]() to inne sprawy dotyczace rodzine ![]() a co do prezentow-uwielbiam niespodzianki i ..najwaznejsze jiest chcec cos zrobic fainego, zeby dlugo to pamietac a nie sama wartosc prezenta. to czekam na faine i zabawne pamiatki z hystoryjkami dla czego to dostalam a nie cos innego. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Wilczy Duch
|
![]()
No no.. Ja tam wole jak o moich urodzinach wiadome jets z nienacka,by nie bylo niezrecznosci( jak to bylo w Geravach) ,ale zobaczymy jak to bedzie to daj znac jak tam strawy,mam nadzieje ze sie wszytko ulozy,jak cos to pisz..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Senior Member
|
![]()
No to Shaluka potwierdzamy nasze przybycie do Sulejowa: odlicz: 1- Kasia, 2- Sławek, 3- Imbus. Wyjeżdzamy z Sopotu w piateczak rano, około 5-6:00 i chyba bedziemy na miejscu około 12-14:00. Jak się z tobą kontaktowac w Ośrodku- Jakiś numer do Ciebie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Junior Member
|
![]()
A u nas malutka zmiana planów. Przyjadę z Waldkiem i młodymi czarnuchami koło południa (raczej wcześniej niż później), ale po południu Waldek już pojedzie zabierając psy, a ja zostanę do niedzieli. Miałabym więc dwie prośby, jeśli to nie kłopot...
![]() 1) Gdzieś się dla mnie znajdzie na podłodze miejsce do przekimania w śpiworze, prawda...? 2) Upchnę się w jakimś samochodzie jadącym z rana na wystawę ? Margo, zawsze mogę z tyłu Waszego dużego samochodu z wilczakami... ![]() Kurcze, już się nie mogę doczekać ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Junior Member
|
![]()
A nie dałabyś jakiegoś podsumowania młodzieży? Czy to już są zęby stałe?
http://manu.dogomania.pl/coppermine/...lbum=24&pos=20 Czy dalej się tak samo bawią jak szalone ze sobą, tylko ze sobą, czy też reszta dotrzymuje kroku w tempie ich szaleństw? (To trochę tak jak z Cheyem i Dewi?) maria i wufi |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Member
|
![]()
Wszyscy, ktorzy planuja zostac na noc w Sulejowie niech napisza email lub PW do Shaluki i podadza liczbę osob oraz daty przyjazdu. Wazne, by dac znac do jutra (srody) wieczor najpozniej.
![]() |
#120 |
Moderator
|
![]()
juz napisalam ze mozna mnie liczyc do tych ktore beda u Shaluki
![]() 1 osoba i 2 wariatow ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|