![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Wyłapałam sobie jedno zdanie i do nie go się odniose : nie ma psa, który nie nadwałby się do mieszkania w bloku !!! To gdzie ŚPI pies nie ma więszego znaczenia w obliczu faktu, że spiący pies zajmuje nie wiecej niz 1 m kw
![]() Warunek - pomiedzy etapami spania pies MUSI byc wybiegany i miec zajecie. Patrzac z drugiej strony - jaka frajde ma pies , majacy do dyspozycji 30ha bez intensywnego obcowania z czlowiekiem?? Nie mowie , ze masz wziac tego czy innego psa ale argument bloku ostatnimi czasy doprowadza mnie do szalenstwa bo jest powtarzany bez sensu i jakiegokolwiek uzasadnienia! Moja osobista suka (duza) mieszka z niam w kawalerce i chcialabym uslyszec agrumentacje, przemawiajaca za faktem iz"suka sie meczy"....no? Ktos ma ochotę?? ![]() pozdrawiam Gaga z wysyp[ka na haslo "blok" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Ja równiez mam psa w bloku
![]() ![]() Co weselsze sama walcze z obiegową opinia, ze moja April meczy sie w mieszkaniu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Przesrzeni rownie dobrze potrzebuje chart, seter i kilka innych ras
![]() O mamutat i haszczakach nie wspone - i tu czw niejest jakims specjalnym wyjatkiem. Dramat rozpoczyna sie wtedy, gdy psu funduje sie trzy spacery dziennie dookola bloku na smyczce albo trzyma na podworku i juz ![]() Jak ktos lubi podporzadkowac sobie zycie pod potrzeby psa, rozumie czego dany pies potrzebuje do normalnego funkcjonowania (glownie psychicznego) to nie ma znaczenia gdzie sie mieszka .....trzeb atylko z czasem przyzwyczaic rodzine do dlugich nieobecnosci w domu ![]() pozdrawiam Gaga |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Gaga ze zdj. z głupawki hm.. wydawalo się, że masz większe mieszkanie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Najfajniej jest jak wychodzimy na spacer, zakladamy buty w alzience i wtedy wchodzia tam suknia z wyrazem w oczach"ja jestem malenka i na pewno sie zmieszcze" ![]() A mieszkanie ma faktycznie dziwna przypadlosc na zdjeciach wychodzia na duzo wieksze niz jest..tylko jak wejdziesz osobiscie to musisz uwazac, zeby nie zabic sie o sciane z oknem ![]() Acha i na tym metrazu Giga pobila chyba swoisty rekord w ilosci psich legowisk : ma ich 4 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Distinguished Member
|
![]()
Gaga - teraz już doskonale rozumiem, gdy mówisz, że posiadanie dużego psa nie zalezy od wielkości mieszkania
![]() ![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
hm po pierwsze
CO SIE STALO Z PSEM? to chyba najważniejsze w tym poscie a teraz dalej: Gaga niektorzy mowia, ze maja za male mieszkanie, bo nie olubia, gdy pies jest caly czas w domu - sa przyzwyczajeni, ze biega po ogrodzie, czasem tylko do mieszkania. NIe mowie, ze ja tak uwazam, aole znam takie osoby |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Ja tylko nie lubie bezsensowwnego powtarzania mitow, stereotypow i wiesci gminnych. A poniewaz my sa narod wszystkowiedzacy to oczywiscie na psach tez sie najlepiej znamy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
czy to był przytyk co do mojego miejsca zamieszkania?:P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hej! nie podejrzewalam Cie o kompleksy na takim tle ![]() Dla jsnosci - "wiesc gmina" weszla do obiegu jezykowego jako cos w rodzaju angielskiego idiomu - nie nalezy tego tlumaczyc doslownie, uzywa sie w konkretnych sytuacjach ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
heh rozumiem nie musisz mi tłumaczyc
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Gaga odezwij się, bo nie wiem, czy się obraziłaś czy coś innego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
VIP Member
|
![]()
E tam zaraz "obrazilas" ....nie mialam chyba powodu?
![]() Za to dzis zajety dzien mialam...wybieram sie z poniedzialek w odwiedziny do Eli i Amberka ( ostatni raz popatrzec na grzecznego wilczaka zanim do nas przybedzie Cymbalek ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
a kiedy odbieraj potworka małego?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
VIP Member
|
![]()
Oj....jeszcze kuuupa czasu.......n arzie musze przenegocjowac zmaine stanowiska Margo, ktora niedawno oswiadczyla, ze nie zamierza szczeniakow oddawac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
tak rozsadne wieeelce rozsadne
![]() |
![]() |
![]() |