![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Wilczy Duch
|
![]()
Coz... o tej wystawie mozna duzo powiedziec,ale nie wiele z tego jest dobre.. Pojawilo sie naprawde sporo psow i duzo naprawde ciekawych i ladnych,najwieksza konkurecja byla w .. mlodziezy w sukach. Wszystko to byloby pieknie gdyby nie : kompletny balagan i niezorganizowanie na wystawie jak i dobor sedziego ( wzorzec to chyba jedynie raz w zyciu widzial na oczy, ale to daloby sie znies,natomiast jego zachowanie,poprostu chamskie bylo karygodne, chcial dyskwalifikowac psy chocby za to ze w biegu nie zostaly doniesione dokumenty do ringu czy tez inne blachostki,a ocene przeprowadzal w trybie natychmiastowym i przyspieszonym,ja to stwierdzila pewna osoba" jakby sie na obiad spieszyl" i zapelne sie duzo nie mylila)...
Na wystawie nie dawano sobie rady,zeby znalesc recepcje trzeba bylo przejsc po wszystkich halach i z tego co sie dowiedzielam,polowa wystawcow z Polski,nie tylko wilczakow nie dostala zgloszen,w ringu kompletne nie zorganizowanie,psy nie byly odpowiednio wolane,tak ze wchodzily nie te co trzeba,a niektore wogole sie nie pojawialy,a dostawaly tytuly.. Jedyne co mozna bylo otrzymac w ringu to karte oceny,wszytko inne trzeba sie bylo przypominac,bo dziewczyna nic nie wiedziala i byla kompletnie zagubiona,takze wiekszosc nie posiada czegos takiego jak dyplom, bo nawet nie zostaly wyciagniete na stolik sedziowski,o ile wogole one byly... Ogolnie wady to byly : za dlugie nogi,za jasne oko, za delikatna budowa,za lekki,za wysoki, agresywny (nie wiadomo czemu kazdy pies,tak i w innych rasach przed i po nas baly sie go,czego skutkiem byly albo "w tyl zwrot" lub piekny wspomagany efektami dzwiekowymi usmiech... szkoda gadac).. Coz naprawde piekne psy zostawaly odprawione z bardzo dobra,a na koniec zostala "parada osobliwosci" jak to ujela organizatorka i bardzo znana sedzina wilczakow pani Ridarcikova ( na dodatek musze dodac ze to ona podeszla do ringu,kiedy zobaczyla miedzy jakimi psami zastanawia sie ,aby wreczyc BOB-a i kazala mu wrecz wybrac sunie,ktora jako jedyna tam wygladala jak CzW, popierajac to slowami by nie robil wstydu ![]() ![]() ![]() ![]() p.s Wybaczcie pismo i brak polskich znakow, ale pisze na slowackiej klawiaturze,wiec sami rozumiecie ![]()
![]() "...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach." Last edited by shaluka; 03-11-2007 at 21:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
A my się zastanawialiśmy czy by za rok tam nie jechać chyba musimy jeszcze dobrze pomyśleć
![]() Przypomina mi to organizacje na jednej polskiej wystawie kompletny chaos A jak drugi dzień też taki bałagan Może ktoś wrzuci jakieś fotki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Aneta - nie zastanawiaj sie tylko jedź
![]() ![]() ![]() Dla doświadczeń i ZUPEŁNIE innych wrażeń zdecydowanie warto jechać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
to może powiesz mi jeszcze gdzie tam sypiacie ( sypiają) Jest jakiś specjalny hotel co można z psami bo przeważnie z kudłaczami nie chcą
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]() Ten ryży gość na pierwszym planie to przyczyna naszej nieobecności w Nitrze. Hotel zamówiony do poniedziałku, Euryś wykąpany,fryzura jak się patrzy,,manicure zrobiony,bagaże spakowane,już,już ruszamy....a tu Rudzielec z nocnej eskapady wraca w stanie "do reanimacji". Na trzech łapkach,cały pokrwawiony,z dziurą w głowie i rozerwanym uchem. Rudzik - choć kastrat, ducha ma wielkiego i do walki staje z każdym przeciwnikiem. Tym razem trafił jednak na lepszego, więc zamiast do Nitry ruszyliśmy po pierwszą pomoc do kliniki na Ursynów . Rentgen(na szczęście łapka tylko zwichnięta,a nie złamana),zastrzyki,szwy i po sprawie - kocurek jak nowy, tyle że przez kolejne dni zalecany "szpital domowy". I tak nasze plany.... ![]() ![]() ![]() Euryś o swojego rudego przyjaciela troszczy się bardzo - jak widać na fotce oddał mu całe posłanko , a sam skulony przysypia na brzegu,choć zazwyczaj przyjmuje pozycję jak niżęj Aneta, pensjonatów i hoteli przyjmujących psiaki jest w Nitrze sporo ( w tym jeden 4-gwiazdkowy za cenę 2-gwiazdkowego). Jeśli zdecydujesz się w przyszłym roku na wyjazd, to możemy wszystko załatwić. Last edited by Konrad:); 05-11-2007 at 18:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
A ja czekam na wieści o wygranych Eurysia. Ale tak niestety bywa. Zobaczymy się mam nadzieję w Kielcach i rudy nam w tym nie przeszkodzi. Coś te rudzielce w sobie mają z tym zawłaszczaniem spanka. Chyba że miot E jest taki troskliwy względem tych rudych piękności. POzdrawiamy i czekamy na relacje z Nitry.
![]()
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
czy możesz napisać ile kosztuje doba |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Shaluka, pierwszym postem tak nas wszystkich zaciekawiłaś, a teraz cisza... nadal czekamy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Tmave Zlo
|
![]()
Nitra klubowa dobra rzecz
![]() Nam rok temu Przemuś rezerwował b. ciekawy hotel. Taki.... unowocześniony PRL. Miodzio!
![]() |
#11 |
Wilczy Duch
|
![]()
Magdalena ja raczej napisalam wszytko co chcialam,ale jesli masz jakies pytania to pisz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Myślałam że coś jeszcze napiszesz o klubowej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
love and terror
|
![]()
hehe, wystawa byla fajna
![]() ja napisze jeszcze artykul, tylko najpierw musze ksiazke przeczytac, ktorej nie przeczytalam na Slowacji... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|