![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
to może powiesz mi jeszcze gdzie tam sypiacie ( sypiają) Jest jakiś specjalny hotel co można z psami bo przeważnie z kudłaczami nie chcą
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]() Ten ryży gość na pierwszym planie to przyczyna naszej nieobecności w Nitrze. Hotel zamówiony do poniedziałku, Euryś wykąpany,fryzura jak się patrzy,,manicure zrobiony,bagaże spakowane,już,już ruszamy....a tu Rudzielec z nocnej eskapady wraca w stanie "do reanimacji". Na trzech łapkach,cały pokrwawiony,z dziurą w głowie i rozerwanym uchem. Rudzik - choć kastrat, ducha ma wielkiego i do walki staje z każdym przeciwnikiem. Tym razem trafił jednak na lepszego, więc zamiast do Nitry ruszyliśmy po pierwszą pomoc do kliniki na Ursynów . Rentgen(na szczęście łapka tylko zwichnięta,a nie złamana),zastrzyki,szwy i po sprawie - kocurek jak nowy, tyle że przez kolejne dni zalecany "szpital domowy". I tak nasze plany.... ![]() ![]() ![]() Euryś o swojego rudego przyjaciela troszczy się bardzo - jak widać na fotce oddał mu całe posłanko , a sam skulony przysypia na brzegu,choć zazwyczaj przyjmuje pozycję jak niżęj Aneta, pensjonatów i hoteli przyjmujących psiaki jest w Nitrze sporo ( w tym jeden 4-gwiazdkowy za cenę 2-gwiazdkowego). Jeśli zdecydujesz się w przyszłym roku na wyjazd, to możemy wszystko załatwić. Last edited by Konrad:); 05-11-2007 at 18:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
A ja czekam na wieści o wygranych Eurysia. Ale tak niestety bywa. Zobaczymy się mam nadzieję w Kielcach i rudy nam w tym nie przeszkodzi. Coś te rudzielce w sobie mają z tym zawłaszczaniem spanka. Chyba że miot E jest taki troskliwy względem tych rudych piękności. POzdrawiamy i czekamy na relacje z Nitry.
![]()
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
czy możesz napisać ile kosztuje doba |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Shaluka, pierwszym postem tak nas wszystkich zaciekawiłaś, a teraz cisza... nadal czekamy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tmave Zlo
|
![]()
Nitra klubowa dobra rzecz
![]() Nam rok temu Przemuś rezerwował b. ciekawy hotel. Taki.... unowocześniony PRL. Miodzio!
![]() |
#8 |
Wilczy Duch
|
![]()
Magdalena ja raczej napisalam wszytko co chcialam,ale jesli masz jakies pytania to pisz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|