![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Co prawda większośc teraz mysli o spotkaniu w Późnej
![]() Zapowiadani sędziowie to: Olga Dolejsowa (Cz) i Josef Nemec (Cz). Klubówka jest jubileuszowa, organizatorzy obiecuja jakieś souveniry z tej okazji ![]() Pogoda pewnie będzie zamówiona (jak zwykle) ![]() A nam po raz pierwszy straszliwie nie pasi termin.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wilczy Duch
|
![]()
Ja oczywiscie przy okazji zapraszam na mini spotkanko z piatku na sobote, podczas ktorego przewidywane sa: leniuchowanie, spacery, rozmowy, grill
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wilczy Duch
|
![]()
Spotkanko jak wiadomo w sulejowskim "Dresso"
![]() Chetni prosze pisac na priva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
oi, kusi mnie i moja ekipe ta wystawa i na dodatek 2 in 1. trzeba bedzie pogadac z chetnymi
![]() Shaluka, a co trzeba zabrac ze soba na nocleg? czy jak bylo przed rokem bedziemi mieli fajne pokoje i bedziemi musieli tylko pomyslec o dobre napitki i kompanje i humor? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Oj dziewczyny kusicie ....kusicie ......choć obiecałem sobie że żadnych wystaw nie bedzie juz do listopada. Muszę dobrze pomysleć.......
![]()
![]() |
#6 |
Wilczy Duch
|
![]()
No bedzie podobnie, tylko ze w tym roku juz musze zebrac malą skladke ( tyle co wyjdzie za sprzatanie pokoi). A reszta oczywiscie baardzo mile widziana, ja niestety w tym roku bylabym rozrywana z soboty na niedziele bo w ten sam dzien mam ( tez na Dresso
![]() ![]() Kasik jak to sobie odpuszczasz? To bedzie moja przedostatnia wystawa przed porodem!! Musisz sie zjawic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Shaluka - bardzo chciałbym Ciebie zobaczyć ale zostało mi w tym roku tylko 3 dni wolnego
![]() Jeszcze mam kilka dni na zastanowienie się......
![]() |
#8 |
The Grim Reaper
|
![]()
Ja na spotkanku oczywiście, że się stawię
![]() ![]()
![]() |
#9 |
K-Lee Family
|
![]()
My raczej też będziemy
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Shaluka, jasna sprawa ze trzeba zrobic skladki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wilczy Duch
|
![]()
skladka nie bedzie przekraczac 15zl, ale w alkohol trzeba sie bedzie zaopatrzec samemu. Wybaczcie ze tak pozno.. wczesniej nie moglam odp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
Shaluka, spoko wiem ze jestes zabiegana i wszystko jest ok
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wilczy Duch
|
![]()
tu akurat wina jest taka ze w szpitalu nie ma internetu... ok Tak wiec chetni : lista bedzi robiona kilka dni przed wystawa ale orientacyjnie juz teraz mozna mi pisac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
love and terror
|
![]()
nas na spotkaniu raczej nie bedzie, sama wystawa zalezy czy bede miec transport.
Shaluka, a co ze zdrowiem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
K-Lee Family
|
![]()
Aga, nas wpisz na listę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wilczy Duch
|
![]()
Gia, to super, to w koncu nie spotkanie w Późnej, ale takie kameralne tez mają swoj urok (sama się o tym niedawno przekonalam
![]() Marzena musisz sie w koncu pokazac z Ruda, bo zapomni co to wystawy ![]() A zdrowie.. Cóż.. mam szczescie do wypadkow samochodowych.. Tym razem jednak jako pasazer, na szczescie skonczylo sie( no jeszcz enie do konca bo dopiero wypisali mnie ze szpitala i tak na wlasne zyczenie) na peknietym mostku i ogolnym poobijaniu i oslabieniu, Tymus caly, zdrowy, nienaruszony ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
love and terror
|
![]()
o, syna miec bedziesz?
![]() A co do wystaw... Jak zapomni to nic zlego sie nie stanie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]() Narvana - coś w tym jest ![]() My też powoli odpuszczamy z Imbkiem...... i nic złego sie nie stanie ![]()
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]()
Jeśli mozna to ja z Czamborem też sie na to piszę. Co do sładki to jest to normalne, a i mysle, że każdy cos tam we własnym zakresie jeszcze przywiezie i pomoże. Bardzo fajnie bedzie sie z wami spotkać. Pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wilczy Duch
|
![]()
Evikzegar świetnie, że i Was mogę się spodziewać, w końcu Was poznam
![]() Marzena, to ze synek to wiadomo już od dawna :P P.S. Z wystawami żartowałam, choć nie powiem ja np. lubie na nie jezdzić i patrzeć jak się moje gudłaje zmieniają, jedno w jeszcze większego ADHD-owca, drugie w kompletnego śpiocha, a i w relacjach im to pomaga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|