Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Různé

Různé Vše o československých vlčácích...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-02-2010, 15:24   #81
JIM
Junior Member

JIM's Avatar

Asi za hodinu budeme vyrážet do Hostivaře, kdyby měl někdo zájem se přidat. Třeba se tam potkáme, případně je tady o pár příspěvku zpět na mě kontakt.
JIM jest offline   Reply With Quote
Old 01-02-2010, 16:11   #82
jerabekj
Junior Member

jerabekj's Avatar

Send a message via ICQ to jerabekj Send a message via MSN to jerabekj Send a message via Skype™ to jerabekj

Quote:
Originally Posted by JIM View Post
Asi za hodinu budeme vyrážet do Hostivaře, kdyby měl někdo zájem se přidat. Třeba se tam potkáme, případně je tady o pár příspěvku zpět na mě kontakt.
škoda že mákám ... my jdem až z práce, rovnou na cvičák od 18:00
jerabekj jest offline   Reply With Quote
Old 02-02-2010, 09:26   #83
Ajry
Junior Member

Quote:
Tak hlavne ,abys tam Jime dorazil. Posledne jsem na tebe cekal 20 minut ve snezeni. No ja to prezil, ale druhym se to treba libit nebude.
Ajry jest offline   Reply With Quote
Old 02-02-2010, 09:29   #84
sdivokoukrvi
Member

Quote:
Originally Posted by Ajry View Post
Tak hlavne ,abys tam Jime dorazil. Posledne jsem na tebe cekal 20 minut ve snezeni. No ja to prezil, ale druhym se to treba libit nebude.
Ale prosím tě, většina lidí to přežije,copak nevenčímě svoje pesany i v nečasech? a jako majitel 2čsv bys měl vědět že sou to experti ve zdržování. Arya by mohla dávat lekce. A to já nesnáším, když jdu někam pozdě
sdivokoukrvi jest offline   Reply With Quote
Old 02-02-2010, 13:13   #85
Ajry
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Alissea View Post
Ale prosím tě, většina lidí to přežije,copak nevenčímě svoje pesany i v nečasech? a jako majitel 2čsv bys měl vědět že sou to experti ve zdržování. Arya by mohla dávat lekce. A to já nesnáším, když jdu někam pozdě
Neomlouvej ho..........
Old 02-02-2010, 14:27   #86
JIM
Junior Member

JIM's Avatar

Quote:
No dorazil, byli jsme tam 3hodiny. Dobře jednou to nevyšlo, neuvědomil jsem si, že musím být ve škole delší dobu, ale pranýřovat mě tady vážně nemusíš. Získal jsi svou zkušenost se mnou, tak se jí drž, mně se vyhýbej a navazuj styky s jinými lidmi.
Old 02-02-2010, 15:47   #87
Stela
Junior Member

Send a message via ICQ to Stela

A to jste venku neumrzli 3 hodiny... Pánečci, psům to pochopitelně nevadilo dokážu si to představit. Holky taky baví běhat venku, hlavně teď když je tolik sněhu, Eimi vždycky sejme malou do závěje. Já jsem teda, jako cibule, ale je nám fajn. Kdo by měl zájem klidně dojeďte na Vysočinu...

Ajry ... pokud ti vadí 20 minut... Tak asi pravděpodobně nemáš doma ženskou. Přítel na mě "řve" pořád ať už jdu, jenže ono než všechno nachystáš to dá trochu času on si neuvědomuje, že chystám psi (obojky (postroje), vodítka - teď pro štěně pamlsky, zamykám...atd) a sebe a on si vezme jenom bundu a jde.
Pokud ti nestojí za to čekat nemusíš . A jak píše Terka zdržovači jsou dokonalí, hlavně když někam jedeš a musíš j zavřít - to si chtějí hrát nejvíce

Stela jest offline   Reply With Quote
Old 02-02-2010, 16:18   #88
sdivokoukrvi
Member

Quote:
Neomlouvej ho..........
jako promiň ale neomlouvám, jen se mi zdá, že takové situace neznáš
Old 02-02-2010, 16:23   #89
sdivokoukrvi
Member

Quote:
Originally Posted by Stela View Post
A to jste venku neumrzli 3 hodiny... Pánečci, psům to pochopitelně nevadilo dokážu si to představit. Holky taky baví běhat venku, hlavně teď když je tolik sněhu, Eimi vždycky sejme malou do závěje. Já jsem teda, jako cibule, ale je nám fajn. Kdo by měl zájem klidně dojeďte na Vysočinu...

Ajry ... pokud ti vadí 20 minut... Tak asi pravděpodobně nemáš doma ženskou. Přítel na mě "řve" pořád ať už jdu, jenže ono než všechno nachystáš to dá trochu času on si neuvědomuje, že chystám psi (obojky (postroje), vodítka - teď pro štěně pamlsky, zamykám...atd) a sebe a on si vezme jenom bundu a jde.
Pokud ti nestojí za to čekat nemusíš . A jak píše Terka zdržovači jsou dokonalí, hlavně když někam jedeš a musíš j zavřít - to si chtějí hrát nejvíce

Muheh mě na zdržování stačí chlap, kdybych mu měla vyčítat takovýhle situace tak mě asi zabije. Nesnáším chození pozdě ale když 10min čekám na něj a pak najednou arya musí všude něco čmuchat, takže ujede vše co dá, no pak čas hold nenaberu. Prostě stane se i v lepších rodinách. Ale u vlkařů smer si zvykla že choděj pozdě, znám i člověka co snad nechodí včas. Hold si vezmi knihu, MP3 a čtu si, nebo cvičím aryu
Old 02-02-2010, 17:30   #90
Stela
Junior Member

Quote:
Muheh mě na zdržování stačí chlap, kdybych mu měla vyčítat takovýhle situace tak mě asi zabije. Nesnáším chození pozdě ale když 10min čekám na něj a pak najednou arya musí všude něco čmuchat, takže ujede vše co dá, no pak čas hold nenaberu. Prostě stane se i v lepších rodinách. Ale u vlkařů smer si zvykla že choděj pozdě, znám i člověka co snad nechodí včas. Hold si vezmi knihu, MP3 a čtu si, nebo cvičím aryu
Ano na chlapa čekat můžeš, ale když se zpozdíš ty (která děláš vše) tak je problém... ALe čert to vem ...
Old 02-02-2010, 17:54   #91
sdivokoukrvi
Member

Quote:
Originally Posted by Stela View Post
Ano na chlapa čekat můžeš, ale když se zpozdíš ty (která děláš vše) tak je problém... ALe čert to vem ...
přesně, na ženkouse čeká s plnou hubou keců, ale to, že i chlap zdržuje je věc druhá. A když se k tomu přidá čévéčko, je jasný jak to může dopadnout
Old 02-02-2010, 18:08   #92
Stela
Junior Member

Quote:
přesně, na ženkouse čeká s plnou hubou keců, ale to, že i chlap zdržuje je věc druhá. A když se k tomu přidá čévéčko, je jasný jak to může dopadnout
Old 02-02-2010, 18:19   #93
Ajry
Junior Member

Stelo do diskuzi s tematem feminismu bych se mozna nepoustel...Toto je tvuj osobni problem, nemela bys ho zobecnovat. V mem pripade byl prispevek myslen naprosto unisex.
Old 02-02-2010, 18:27   #94
sdivokoukrvi
Member

Quote:
Stelo do diskuzi s tematem feminismu bych se mozna nepoustel...Toto je tvuj osobni problem, nemela bys ho zobecnovat. V mem pripade byl prispevek myslen naprosto unisex.
já spíše myslím, že dizkuze začala po příspěvku s maximální netoleranci zpoždění, i já jsem čekala, nevím kolikrát na lidi na venčení, ale nebudu to nikde rozmazávat. To bylo trošku zbytečný. Naše debata už byla mimo téma, a tím to se omlouvám všem, které to naštvalo. Myslím, že ani jedna znás není feministka, a ani na žádný sexismus zde nenarážela
Old 03-02-2010, 10:38   #95
Ajry
Junior Member

Jeste pro upresneni, mozna jsem to mel rict driv. Jim nedorazil vubec. No rozhodne me to spis pobavilo. Ted uz chapu, ze mel asi problemy navleknout psovi obojek. Ze me to nenapadlo hned. Omlouvam se Jime.
Old 03-02-2010, 15:54   #96
sdivokoukrvi
Member

Quote:
Jeste pro upresneni, mozna jsem to mel rict driv. Jim nedorazil vubec. No rozhodne me to spis pobavilo. Ted uz chapu, ze mel asi problemy navleknout psovi obojek. Ze me to nenapadlo hned. Omlouvam se Jime.
To je pak jiná
Old 04-02-2010, 09:23   #97
Undertaker
Member

I tohle se stává v době moderních komunikací? Jestli Terka myslela tím co věčně nestíhá mě, tak se k tomu klidně přihlásim, ale aspoň se ozvu, že to neklapne podle plánu a jak dál...
Undertaker jest offline   Reply With Quote
Old 04-02-2010, 09:50   #98
sdivokoukrvi
Member

Quote:
Originally Posted by Undertaker View Post
I tohle se stává v době moderních komunikací? Jestli Terka myslela tím co věčně nestíhá mě, tak se k tomu klidně přihlásim, ale aspoň se ozvu, že to neklapne podle plánu a jak dál...
ne tebe sem tím nemyslela měla sem na mysli třebas Pepu s Manim , kterým stojím před barákem a o půl hodiny neli dýl čekám, ža vylezou. Což bývá opruz, a na tebe se čeká v teple na hlaváku, to je v klidu. Pes si loví holubi nebo lidi a já si čtu
Old 05-02-2010, 08:13   #99
JIM
Junior Member

JIM's Avatar

Quote:
Omluva není úplně na místě. Co se týká obojku, tak s jeho "instalací" problém rozhodně nemám.
Old 05-02-2010, 09:31   #100
sdivokoukrvi
Member

Quote:
Co se týká obojku, tak s jeho "instalací" problém rozhodně nemám.
Tak to se máš, to mi občas mámeArya umí bejt potvora, nejhorší je nandavání postroje či dečky
Reply

Posting Rules