|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Stelo do diskuzi s tematem feminismu bych se mozna nepoustel...Toto je tvuj osobni problem, nemela bys ho zobecnovat. V mem pripade byl prispevek myslen naprosto unisex.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
já spíše myslím, že dizkuze začala po příspěvku s maximální netoleranci zpoždění, i já jsem čekala, nevím kolikrát na lidi na venčení, ale nebudu to nikde rozmazávat. To bylo trošku zbytečný. Naše debata už byla mimo téma, a tím to se omlouvám všem, které to naštvalo. Myslím, že ani jedna znás není feministka, a ani na žádný sexismus zde nenarážela
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Jeste pro upresneni, mozna jsem to mel rict driv. Jim nedorazil vubec. No rozhodne me to spis pobavilo. Ted uz chapu, ze mel asi problemy navleknout psovi obojek. Ze me to nenapadlo hned. Omlouvam se Jime.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
I tohle se stává v době moderních komunikací? Jestli Terka myslela tím co věčně nestíhá mě, tak se k tomu klidně přihlásim, ale aspoň se ozvu, že to neklapne podle plánu a jak dál...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Raven s tím nemá problém, občas se teda ošívá, proč ho otravujeme s nějakým trapným obojkem, ale jinak ho celkem klidně snáší. Občas si teda chytí vodítko, protože si myslí, že ho umí vzít lépe do ruky, ale to ho přestane po pár desítkách metrů bavit, jelikož při venčení potká vždycky spoustu mnohem zajímavějších věcí než je vodítko.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Vyrážíme na pár hodin do Hostivaře. Kdyby měl někdo zájem se s námi vidět, jsem na telefonu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
http://www.arqeva.cz/
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |