|   |   | 
| 
 | |||||||
| Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  14-07-2005, 12:38 | #1 | 
| Tmave Zlo |   

Gaga, no nie przesadzaj! Ja tu Cie widze w roli sedziego wilczakow!    W koncu ktos postawi na wilczosc wygladu i ruchu i przyzwoita socjalizacje. | 
|   |   | 
|  14-07-2005, 12:48 | #2 | |
| VIP Member |   Quote: 
   pozdarwiam Gaga- superekspert;p | |
|   |   | 
|  14-07-2005, 12:54 | #3 | ||
| Tmave Zlo |   Quote: 
 A do Margo: Małgosiu, szybko zbieraj na operacje plastyczna wygladzania futra Cheitanowi - szczocie. Nie godzi sie, by wilczak Pani Gagi Super Sedziny byl taki....... kedzierzawy. | ||
|   |   | 
|  14-07-2005, 13:03 | #4 | |
| love and terror Join Date: Jul 2004 Location: Twardogóra/Gdańsk 
				 |   Quote: 
   | |
|   |   | 
|  14-07-2005, 13:07 | #5 | |
| VIP Member |   Quote: 
  Poczatkowo chcielismy rozwiazac sprawe szybko i tanio - nakazac Gadze psa nie myc, ale Pani Gaga Super Sedzina tez nie wygladalaby dobrze ze smierdzacym wilczakiem....   Pozostaje jej wiec tylko czekac, az mlody dorosnie i wymieni siersc....   
				__________________ | |
|   |   | 
|  14-07-2005, 13:16 | #6 | |
| Tmave Zlo |   Quote: 
  A jak by tak podwoic cene za psiaki (zwarz, ze uzylam rodzaju meskiego), to Gaga Super Sedzina nie musialaby czekac, az Cheitan (w koncu wasz produkt) zdecyduje sie wymienic siersc. Na marginesie, wymienia ja caly czas, a jakos nie widac postepow w tym zakresie.... Zla dieta? Za duzo watrobeczek?   | |
|   |   | 
|  14-07-2005, 15:02 | #7 | 
| Senior Member |   

hmm nie wlewaj tak Gadze z ta glowa Aliny... ja mam inne spojrzenie na ta sprawe oczywiscie absolutnie obiektywne   zreszta zaluj ze nie widzialas VooDoo   | 
|   |   | 
|  14-07-2005, 15:27 | #8 | ||||
| VIP Member |   

Widze ze musze sie wtracic...bo zaczyna sie ciekawie  Quote: 
   Quote: 
  I nie watrobeczki ino serduszka   Quote: 
  Gdzies bylo o glowie Ali i ja nie doczytalam??   Zreszta Alina tu nie ma nic do rzeczy ...jesli juz to Belka i Bolus   Quote: 
 Dawaj dawaj...te najbardziej "obiektywne" sa najbardziej pozadane   pozdrawiam Gaga pozadajaca | ||||
|   |   | 
|  14-07-2005, 17:02 | #9 | 
| Senior Member |   

oj Gaga czepiasz sie tyle tych miotow ze juz czlowiek nie moze sie polapac kto z kim   zreszta w taki upal...   a obiektywnie patrzac stwierdzam ze OPROCZ CHEITANA oczywiscie Amber jest najpiekniejszym psem na swiecie :P czy ktos podejmie rekawice?   | 
|   |   | 
|  14-07-2005, 17:07 | #10 | 
				 |   

Tak Ja Trejsi jest naj naj   A poza tym ALINA  i Bela   | 
|   |   | 
|  14-07-2005, 17:21 | #11 | |
| Junior Member Join Date: Apr 2004 Location: Warszawa 
				 |   Quote: 
 | |
|   |   | 
|  14-07-2005, 17:41 | #12 | |
| Senior Member |   Quote: 
     mowie Ci Marzena ze ja ABSOLUTNIE OBIEKTYWNIE wiec sie nie kłóć :P zreszta z zakochanymi i tak nie ujedziesz   | |
|   |   | 
|  14-07-2005, 17:44 | #13 | 
				 |   

Nie kloce nie kloce   Spoko spoko  A cos o tych zakochanych wiem... z tym ze nie wiem o czym mowisz Zakochanie w psie czy w czlowieku?     | 
|   |   | 
|  14-07-2005, 19:20 | #14 | 
| Senior Member |   

co tam w czlowieku    pies sie liczy   ty zakochujesz sie co rusz (jak to mloda) a to w Beli a to w Alince a ja jako starsza pani mam juz swoja milosc ustabilizowana   | 
|   |   | 
|  14-07-2005, 20:30 | #15 | |
| VIP Member |   Quote: 
     Ogolnie Gaga ma niezle pomysly: polowa hodowcow lata i szuka sposobu, aby siersc ich psow byla odpowiednio szorstka. Kupuja pudry, szampony dla terrierow i nic. A Gaga: bierze Cheitanka na bagna, na srodek rzuca suchy chlebek i nakazuje psu aportowac. Po tym wszystkim trzeba psa co prawda splukac i troche wyperfumowac, ale za to jaka mlody ma siersc! Wloskie klimy wysiadaja....   
				__________________ | |
|   |   | 
|  14-07-2005, 22:41 | #16 | |
| VIP Member |   Quote: 
  Poza tym na fotkach on jakis taki niewymiarowy i Joanna pod wplywaem maciskow znalazla ze ma oczy na roznych poziomach... Ojj Amberek moze spac spokojnie   pozdrawiam Gaga poszukujaca | |
|   |   | 
|  14-07-2005, 23:07 | #17 | ||
| VIP Member |   Quote: 
   Quote: 
 Ale dla pelnego obarzu: najpierw jest kapiel w mule, potem oplukanie w wodzie, wytarzanie sie w jakims brudnym piachu, doprawienie tarzaniem w zdechlym krecie lub innym ptaszku i wystawowa koafiura jak ta lala   Jak ktos wytrzyma taka miesanke - prosze bardzo....tylko pierwsza dobe po owych zabiegach psie futro sterczy jak igly na jezu..nalezy odczekac az przyklapnie   | ||
|   |   | 
|  15-07-2005, 08:39 | #18 | |
| Tmave Zlo |   Quote: 
 A fe, Kicia, cos ty znow wiozla! Lajno do naworzenia pomidorow?   | |
|   |   | 
|  15-07-2005, 08:59 | #19 | |
| VIP Member |   Quote: 
   A powiedzialas ze ten zapach jest nieodlacznym elementem utrzymania fantastycznego futra wilczaka?   I ze jak bedzie jezdzil ze swoja suka na ryby to one beda braly wlasnie na aromat psa? ( bo przeciez zawartosc wiaderka z zaneta pochlonie wilczkowna)   | |
|   |   | 
|  15-07-2005, 09:09 | #20 | |
| Tmave Zlo |   Quote: 
 A tak na marginesie, jak pochlonie zanete, to moze zapach z zanety przejdzie na psice? I bede miala wilczaka o aromacie truskawkowym. Albo czekoladowym..... Mniam. Oby tylko kolor nie przechodzil, bo czerwonych wilczakow chyba wzorzec nie przewiduje   Margo, Przemku: moze jakis maly lobbing na rzecz modyfikowania wzorca? Co do koloru i zapachu? | |
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |