![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Nie moge juz wytrzymac, bo zaraz pekne...donosze zatem uprzejmie, ze jedyna Delicja sposrod Demoonkow wlasnie wjezdza do Polski ( no juz przekroczyla granice) swoim nowym samochodem, z nowa pancia i nowym panciem
![]() Jak sie uda to niedlugo osobiscie poznamy...Dewi ![]() pozdrawiam Gaga niecierpliwa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
love and terror
|
![]()
Ha!
A ja juz ja znam! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Distinguished Member
|
![]()
Super! a gdzie panienka będzie mieszkać?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
love and terror
|
![]()
W Warszawie...
![]() Podobno beda chodzic do tej samej szkoly co Cheitan... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Distinguished Member
|
![]()
No nieeeeeeeeeeee!!! Warszawka znowu nam pobiera wilczaki!!!!
![]() ![]() Gaga.... to będziesz nas na bieżąco informować, jesli właściciele Dewi się nie odezwą na forum, prawda? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
love and terror
|
![]() Quote:
![]() Znow 0 CzW w mojej okolicy... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Distinguished Member
|
![]() ![]() Do Augustowa to dla mnie rzut beretem, jeździmy tam bardzo często ![]() A wiadomo, kiedy maluch przyjedzie? Może jeszcze się załapię na poznanie go na początek jesieni, bo pojedziemy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
love and terror
|
![]()
A tego to ja juz nie wiem...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
Uwaga dementi!!
Zacznijmy od tego ze Dewi jest wlasnie u...Joanny i Andrzeja. Joasie poznalyscie na spotkaniu w Polskim Dworze i na wystawie, to ona dzielnie trzymala w ryzach meska mlodziez z Peronowki ![]() ![]() prawda, jaka skutecznosc? :P ( na zdjeciu akurat jest jedna meska mlodziez ale co tam ![]() Czy bedzie z Dewi chodzila do tej samej szkoly to nie wiem bo od niej to nieco daleko, choc w cichosci ducha chcialabym...kurcze ! Ale by bylo! Wilczakowa druzyna w obedience...Daphne, Dewi, Cheitan...wszystkie nagrody publicznosci nasze!! (sa takie??). Jak Joanna odpocznie po podrozy i emocjach to pewnie wpadnie i sama wszystko napisze...na razie cieszty sie mala slicznotka ![]() A my ( na razie, do powrotu Margo) nieoficjalnie witamy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
love and terror
|
![]()
WOW!
![]() A tego nie wiedzialam ze Dewi poszla do Joasi! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Distinguished Member
|
![]()
<szok>
Gaga! Twoja terapia wilczakowa widzę bardzo, bardzo szybko podziałała na Joannę! to fajnie, że suczka poszła w ręce ludzi znajomych ![]() W takim razie czekamy na sprawowzdanie o Dewi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]()
Sama jestem w szoku ze nie wypaplalam
![]() pozdrawiam Gaga dumna z siebie samej I wszystko zostaje w rodzinie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() Rona też dumna z siebie z tego samego powodu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Tmave Zlo
|
![]()
Uffffff. ŚPIMY.
Więc mamy chwilę na stukanie. Dziękuję wszystkim za powitanie. I za dotrzymanie tajemnicy ![]() ![]() Gaga: za to zdjęcie Cię zamorduję. Nie można wykorzystywać sytuacji, gdy ktoś rozpaczliwie wypatruje hodowców i nie ma swoich ulubionych 14 cm szpilek..... Na szerszy komentarz nie mam siły. Ale za to wklejam zdjęcia. Dewi z Akimem: http://www.fotoalbum.wzt.pl/fotograf...028_530107.jpg OK 1.5 godziny od wyjazdu z obozu w Trusalovej: ![]() I po koncercie: ![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
love and terror
|
![]()
WoW
fotki fajne choc moglby byc troszke wieksze zwlaszcza ta z Akimem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Tmave Zlo
|
![]()
Hmmmm. Chyba dostałam jednak jakiegoś mutancika.
Otóż tak: - przedpokój po 5 godz. pobytu w nim samotnego wilczaka nadal przypomina przedpokój. Najwięcej szkód narobiła miska z wodą plącząca się szczeniarze pod łapami przy powitaniu. Były momenty ciszy (kolega wysłany na zwiady w ciągu dnia). - było tylko jedno siusiu w tym czasie - Maleńka już nie odgryza nam rąk - dotarło do łebka, że NIE znaczy NIE - firanki nadal wiszą - kabel łączący kompa z TV może już leżeć na ziemi (Dewi czasem się zapomnia, jak się o niego potknie, ale zaraz sobie przypomina, że on nie służy do gryzienia - dzisiejsza noc była PRZESPANA - miałam 3 pobudki mokrym noskiem i ŻADNEJ kałuży (nie wytrzymała dopiero o 5:30 - mogłam wyskoczyć goła przed klatkę! ). - pilnuje się jak wściekła (gdzie ta wilczakowa ciekawość????!!!!) - jedynym przestępstwem jest kradzenie kapci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
pieknie! ale przestepstwa zaczynaja sie pozniej
![]() poczytaj sobie pierwsze relacje Gagi, tez pelen entuzjazm... na razie to slodkie dziecinki :P ale moze suczki sa inne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Tmave Zlo
|
![]() Quote:
![]() Może i dobrze, bo Mała znów dziś jest sama na 5 h. Ale dziś dostanie kosteczkę - pocieszycielkę. W nagrodę za to, że bez protestu i dzikiego warczenia dziś ją jadła. I ładnie puszczała. I Oderwała się na chwilę od obgryzania by polizać mnie w nos (podetknięty jej oczywiście prawie pod samą kość). ![]() Czyżby suczycy blakły wspomnienia o konkurencji przy żarciu??? Jak widziałam, jak małe zperonki rzucały się na mięcho, to kolana same się uginały.... Acha, jest jeszcze jedno przestępstwo. Nogawki. Łapane razem z łydkami aż po migdałki. Od wczoraj po domu chodzimy w dżinsach. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() Ale na Twoim miejscu nie chwaliłabym dnia przed nocą - poczekaj, aż mała poczuje się pewniej w nowym miejscu.... ![]() ![]() Czekamy na zdjęcia grzeczniutkiej Dewi.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|