![]() |
![]() |
|
Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Junior Member
|
![]()
Z takim psem przede wszystkim trzeba zacząć od początku, choć w zupełnie inny sposób niż ze szczeniakiem, dlatego pytam o to czy w ogóle miał jakies szkolenia. Jak sobie radzi w zupełnie nieznanym sobie miejscu, pomiędzy ludzmi których nigdy nie spotkał. Jeśli trzeba będzi to najlepiej zrobic z nim jakies testy.
Może to nic w tej sytuacji nie zmieni , ale mogę powiedziec że mój obecny pies który jest już z nami troche , nadal przejawia niektóre cech , jakich nabawił się u poprzednich właścicieli, (mimo starań żeby go naprostować).
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
Co się stało z Montym?
Już od dawna nie ma go w wilczakach szukających domu, więc zastanawiam si,ę kto go przygarnął. Gia, masz jakieś wieści? Bo wiem, że miałaś jakiś kontakt z poprzednimi właścicielami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
K-Lee Family
|
![]()
Nic nie wiem, to były niestety tylko wieści z ręki do ręki. Właścicielka Montyego chyba jest weterynarzem i moja wetka ją bardzo słabo zna. Gdzieś tam się konsultowały. Moja wet zmieniła miejsce pracy, więc kontakt się urwał...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|