![]() |
![]() |
|
Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Zeptam se uplne primo, jak donutit (nenasilne ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#82 |
Junior Member
|
![]()
nechat psovi rozkousat panickovo ovladac na televizi, nebo neco jineho bez ceho nemuze byt :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Member
|
![]() Quote:
Kotce se dají koupit hotové, nebo udělat na zakázku a nebo se domluvit s kamarády či známými (pokud takové máš), kteří by Ti kotec dle Tvých představ vybudovali. U domu jsem využila největšího otevřeného chlívku (silné cihlové a pískovcové stěny ze 3stran), ten jsme vyklidili, vybetonovali podlahu. Následně přijeli kamarádi, 4. stranu si zaměřili, rozměřili a vyrobili přední díl - mříž, dle mých požadavků. Zvládli to dobře, až na systém zavírání..ale ten už jsem si dořešila. Z osobní zkušenosti nedoporučuji budovat kotec z kari sítě....ale opět - záleží na konkrétním psovi. Někteří s tím problém nemají. Pokud bys chtěla, našla bych asi i nějakou fotku..když napíšeš mail. Jani a Sofušín |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
cekam jeste na ohradu pro slepice.. ![]() ![]() Poslala jsem mailik.. ![]()
![]() |
![]() |
#85 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
Tak ta za chvíli nebude potřeba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Junior Member
|
![]()
Jako ze bude po slepicich? Nebo bude kotec a v nem se ubytujou slepice a Burizon bude nadale bez kotce..???
![]() uz mi hrabe ![]() ![]() ![]()
![]() |
#87 |
Junior Member
|
![]()
Kotec je parádní věc. Kiru jsme do něj šoupli ve čtyřech měsících (...a od té doby si tam poutničí...ne, je tam, jen když nejsme doma
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Member
|
![]()
U nás to samozřejmé nebylo a není :-) A to nejen u slepic, ale i u kachen. Momentálně se seznamujeme s ovcema..Dnes přijede Henrieta, tak doufám, že se ujme pozice "komunikační spojky" ovce - Sofa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Junior Member
|
![]()
jak je seznamujete ? to by me taky zajimalo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Member
|
![]()
Tak to bude mít Sofa asi jinýho otce... Akkon by to zhodnotil tak, že je lepší udělat si žvanec z devadesáti slepic... ikdyž odvolat už se od nich nechá, přece jen letící polínko si pamatuje.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
|
![]()
Náš Agar je nikdy nehonil, vždycky je ignoroval. Neměla jsem ho ani co odnaučovat. Jednoho dne ale všechny pozabíjel. Udělal takovou rychlou čistku a bylo po ptákách. Holuby to samé, ale ty likvidoval déle ale vždy když byl na zahradě sám a nikdo ho neviděl. Před námi dělal že neexistují. U zbytek čévéček už jsem neměla možnost to vyzkoušet, ale předpokládám že by ve smečce zaúřadovali velice rychle ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Junior Member
|
![]()
Dingo to má tak, že co neběhá, je v pohodě
![]() ![]() Ze srnek má respekt, je zvyklý, že na něj v záchranné stanici útočí, už schytal od jedné pěkný trkanec, takže se k nim moc nehrne. Koně mu přijdou hrozně zábavní, běží za nimi a štěká, a o ovcích si zjevně myslí, že jsou to nějací divní psi, kteří si bůhví proč s ním nechtějí hrát ![]() ![]() Ale obávám se, že se to ještě změní, až bude starší:/
![]() |
#97 |
Member
|
![]()
uz jsem to mozna psala....kdyz jsem si privezla stendo mela jsem v te dobe zakrsleho kralicka asi dva mesice, byl zvykly behat na volno a ja naiva si myslela, ze se spolu pekne szijou, ze arwen bude rada za spolecnost, ale houby....od prvniho dne ho zacala honit a kdyz jsem kralicka nenasla, tak jsem myslela,ze byl snezen a on byl chudak zalezly v nejake skvirce,protoze se bal.A ta mrcha mu normalne chodila curat do klece. Vyskocila si na ni a pustila mu to tam a bylo to schvalne...tak jsem kralicka radsi venovala do dobrych rukou, protoze me to stvalo a nejak jsem neumela tomu honeni zabranit. Kocky honi, ale kdyz se kocka nehejbe,tak na ni steka a vrti ocasem,ze si chce hrat a minuly vikend si jednu ocichala,kdyz jsem ji mela v naruci,takze si myslim,ze s nima by se szila,kdyby je mela doma. Ptactvo si vubec netroufam zkouset, holuby honi.Jestlize budu jednou mit slepice,tak bych byla taky rada,kdyby to respektovala. Na kone za plotem dorazi a myslim,ze by byla schopna kousnout, aspon po nich tak chnapala,ale slo videt, ze se jich boji. U Rudy D. jednou rozbzikala stado ovci,nastesti jim neudelala nic...Srny a zajice honi,ale nedohoni,takze se vraci a tam to privolani proste neni a neni, parkrat mi zdrhla i se stopkou, pac ja mam uplne na prd reakce,nestihla jsem zaslapnout.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Member
|
![]() Quote:
Co vím, tak naše maminka se podobně jak píšeš, postarala o chov andulek svému majiteli:-) (mimo jiné). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#100 |
Member
|
![]()
si mi připomněla jedno setkání s paní a jejím saw ( vím není to čsv) a říkala mi něco o jeho povaze a zakončila to, že měla 20ti hlavé stádo ovcí a rok byl snima pes v klidu a pak je přes noc všechny zabil. Docela sem koukala jak z jara, ale Sofuška je hodné zvířátko
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|