![]() |
![]() |
|
Różne O wszystkim co jest związane z CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Hej!
No to ten, tego... Kolejny wilczak na podlaskiej ziemi! Wczoraj mała, ryżawa na razie ![]() by zaraz po przybyciu dokonać inspekcji nowego królestwa do zdemolowania ![]() i wybrać sobie kąt ignorując wyprawkową podusię na rzecz paneli i futurystycznej poduszki ![]() Teraz oczywiście, po pobudce o godzinie stanowczo pogańskiej, śpi w najlepsze, tylko bok zmieniając ![]() Ogólnie jest grzeczna i spokojna, rano tylko (po napełnieniu brzucha) chyba przypomniała sobie o rodzeństwie i dała popis wilczego wycia pełnego rozpaczy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Gratulujemy malutkiej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Jejku dopiero się rodziły, a już do nowych domków jadą...
Niech zdrowo rośnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
love and terror
|
![]()
No to udanego wspolnego zycia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Spiderwolf
|
![]()
Najlepszego życia ludzko -psiowego życzymy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() Magda, powodzenia z małą!!! Bądź dzielna i nie daj się :-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Na razie to nie wilczyca tylko Puszek-Kłębuszek
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
Trustno1, gratulujemy malutkiej burej kulki z zębami!
![]() ![]()
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
Alicja jak dobra mama-dzieci w okolicy trzyma, żeby doglądać, czy im ptasiego mleczka nie brakuje
![]() Powodzenia na nowej ścieżce życia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Dziękujemy wszystkim za miłe słowa!
![]() Mała stanowczo przerasta moje oczekiwania - jest niezwykle pojętna (aż za bardzo ![]() ![]() no aż chwyta za serce, taka urocza jest. Niech mnie tylko obudzi o 4 znów... ![]() Wynalazła sobie też wspaniałą zabawkę - kubeczek po jogurcie - można go gryźć, podrzucać i taczać! Na podwórku wspaniale ryje w trawie, wynajduje jakieś paskudztwa w stylu zgniłych jabłuszek, kłaków jakiś, ewentualnie z furią rozkopuje piach ![]() I tak dalej... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
K-Lee Family
|
![]()
Witamy i gratulacje małej ślicznotki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() A jesli chodzi o ogrod to Peri raczej postanowi przeprojektowac Wam kilka rzeczy, bo stwierdzi ze ulozenie niektorych kwiatow lub trawy jest po prostu niedopuszczalne i trzeba to zmienic ![]() Aha i uwaga na zdechle myszy, zaby i dzdzownice, dzisiaj mielismy dwa kapania bo Smrodziach postanowil sie spryskac ekologicznymi perfumami ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Gratuluję maluszka ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Ślicznotka! Niech się Wam wiedzie jak najlepiej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Witamy Wnuczkę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Junior Member
|
![]()
Jeszcze raz dzięki za miłe słowa
![]() Kolejny dzień za nami. Obroża już nie tak bardzo przeszkadza w chodzeniu ![]() ![]() ![]() ![]() Muszę przyznać, że jest naprawdę grzecznym (jak na szczeniaka) psem. Aż za bardzo... Spodziewam się, że jeszcze jej przejdzie ta wersja ugrzeczniona :P Quote:
![]() Jeśli zaś o ogród chodzi - kwiatek w doniczce na schodach "ktoś" połamał, kilka kwiatków się urwało... Najśmieszniejsza jest w tym, że chodzi, łapie w paszczę różne wystające elementy i czeka (zerkając na mnie), czy powiem "zostaw!", czy nie. Jak pada "zostaw" to szuka dalej... ![]() Co zaś się tyczy ekologii - na razie prym wiedzie "zdrowa żywność" ;P Jest bardzo skuteczna w wynajdywaniu jakiś paskudztw z ogródka (dziś wyciągnęła spod jałowców cały krąg (kość z kręgosłupa znaczy się :P) - nie mam bladego pojęcia skąd on tam się wziął, bo Figa tam nigdy nic nie chowała, zresztą i nie dostawała takich kości... ![]() A perfumy - moja Figa była znawcą naturalnych zapachów - drobna padlina to pryszcz w porównaniu z gówienkiem, bynajmniej nie krowim (choć to także) albo zgniłymi rybami ![]() ![]() I śpi teraz niewinnie kołami w górze... A za 5 godzin znów będzie taczanie kubeczka po panelach i szarpanie podusi do spania... ech ;P Trzeba jej jednak przyznać, że szybko się uczy czystości. W ogóle szybko się uczy... Za szybko, żeby było to niewinne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Junior Member
|
![]()
I ja ciesze się że Peri jest już z Tobą, Podlasie rośnie w siłę
![]() Już nie mogę się doczekać kiedy ja poznamy ![]() A u nas najlepszą zabawką są kapcie ![]()
![]() |
#19 | |
Distinguished Member
|
![]()
Gratulacje!!! I żeby się fajnie chowała i rosła zdrowo!
Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |