![]() |
![]() |
|
Różne O wszystkim co jest związane z CzW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 | |
Junior Member
|
![]()
Jeszcze raz dzięki za miłe słowa
![]() Kolejny dzień za nami. Obroża już nie tak bardzo przeszkadza w chodzeniu ![]() ![]() ![]() ![]() Muszę przyznać, że jest naprawdę grzecznym (jak na szczeniaka) psem. Aż za bardzo... Spodziewam się, że jeszcze jej przejdzie ta wersja ugrzeczniona :P Quote:
![]() Jeśli zaś o ogród chodzi - kwiatek w doniczce na schodach "ktoś" połamał, kilka kwiatków się urwało... Najśmieszniejsza jest w tym, że chodzi, łapie w paszczę różne wystające elementy i czeka (zerkając na mnie), czy powiem "zostaw!", czy nie. Jak pada "zostaw" to szuka dalej... ![]() Co zaś się tyczy ekologii - na razie prym wiedzie "zdrowa żywność" ;P Jest bardzo skuteczna w wynajdywaniu jakiś paskudztw z ogródka (dziś wyciągnęła spod jałowców cały krąg (kość z kręgosłupa znaczy się :P) - nie mam bladego pojęcia skąd on tam się wziął, bo Figa tam nigdy nic nie chowała, zresztą i nie dostawała takich kości... ![]() A perfumy - moja Figa była znawcą naturalnych zapachów - drobna padlina to pryszcz w porównaniu z gówienkiem, bynajmniej nie krowim (choć to także) albo zgniłymi rybami ![]() ![]() I śpi teraz niewinnie kołami w górze... A za 5 godzin znów będzie taczanie kubeczka po panelach i szarpanie podusi do spania... ech ;P Trzeba jej jednak przyznać, że szybko się uczy czystości. W ogóle szybko się uczy... Za szybko, żeby było to niewinne ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|