![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Junior Member
|
![]()
Ja zycze wszystkim powodzenia, niestety w sobote wolny jestem dopiero po 14 wiec pewnie nie zdarze, ale we wrzesniu sobie nie odpuszcze
![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
VIP Member
|
![]()
Wrocilismy, odpoczelismy ( no jeszcze nie wszyscy), zabraklo Adama z Dragonem- przykro
![]() ![]() ![]() O sedziowaniu napisze Margo bo to niezwyle ciekawa historia, do wszystkich emocji jeszcze dolaczyl sedzia z opisami i ocenami ze wlos sie na glowie jezy ![]() Teraz lista obecnosci zapowiedzianych gosci: DarekS usprawiedliwiony ale nie do konca: na finaly zdazylbys spokojnie Manu z Waldkiem - bylo nam bardzo milo Was poznac ![]() Igienator ??? mam niejakie podejrzenia ze byles ale sie nie ujawniles..ale moze sie myle? pozdrawiam Gaga dociekliwa |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
The Grim Reaper
|
![]()
Fajna była ta wystawa
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#24 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Eeeee tammmm...... Gaga niepocieszona |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Junior Member
|
![]()
Gaga juz sie usprawiedliwiam
![]() W soboty od rana mam do poludnia angielski i juz nie podoba mi sie to od jakiegos miesiaca bo sobota byla moim jedynym wolnym dniem ![]() Dzisiaj natomiast wystawialem labradora, natomiast w katalogu widzialem ze "Z Peronowki" zrobilo male "oblezenie" ![]() Myslalem, ze dzisiaj jeszcze jakis wilczak sie pojawi, tak goscinnie lub z innych wzgledow, ale niestety nie widzialem. Mam nadzieje, ze we wrzesniu bedzie dane mi Wam pokibicowac. Pozdrawiam i jestem bardzo ciekawy historii z ocena Waszych psow bo na labradorach tez bylo ciekawie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Junior Member
|
![]()
Mam jeszcze takie pytanie czy ktos moglby udostepnic zdjecia z tej wystawy???
Z gory dziekuje |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
VIP Member
|
![]()
Hmm..no angielski to angielksi.. niech Ci bedzie...
Foty beda po niedzieli... ja nie mialam aparatu, Joasia musi oetchnac a Margo z Przemkiem dojechac do domu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
The Grim Reaper
|
![]()
Och no... No bo byłem "trochę" zmęczony więc siedziałem sobie na trawie i paliłem papierosy dla rozbudzenia, marząc jedynie o mocnej kawie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Junior Member
|
![]()
Gaga a moze zdradzisz wyniki??? Jaka Twoj szary dostal ocene i opis, oczywiscie jesli moge o to zapytac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() DarekS - wyniki beda niebawem , ja moge odpowiedziec za siebie: Cheitan w mlodziezy dostal "co cesarskie-cesarzowi" czyli Zwyciestwo Mlodziezy i co prawda Mlodziezowy Championat Polski zakonczyl tydzien wczesniej ale w Łodzi na zakonczenie dostal deser-pucharek bo stanal na III miesjcu w BISach Juniorow I Grupy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
The Grim Reaper
|
![]()
Ee Cheitan zachowywał się prowokująco to i trzeba było z nim ostrzej pogadać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#32 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Zaraz mnie tu niektórzy palacze "zlinczują" ![]() ![]() ![]() ![]() NB Twoje piękne zdjęcie jest na forum "Wilków z Polskiego Dworu"! Poznałam po spodniach ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
The Grim Reaper
|
![]() ![]() Ojezu.... Ale ja strasznie wyszedłem ![]() No cóż, to jeszcze tylko takie drobiazgi jak matura z wosu, geografii, ustny polski i angielski no i można rzucać w spokoju ![]()
![]() |
#35 |
Member
|
![]()
TAKICH TRZECH, JAK NAS DWÓCH, TO NIE MA ANI JEDNEGO. EURY i ELIGO - na wystawach na razie w charakterze publiczności
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Member
|
![]()
Sorry, dopiero zaczynam kombinować z dołączaniem zdjęć i coś mi się pomyliło; może tym razem będzie dobrze, bo w poście: "TAKICH TRZECH, JAK NAS DWÓCH, TO NIE MA ANI JEDNEGO - EURY i ELIGO" najpierw dołączyłem za małe zdjęcie, a jak chciałem je zmienić na większe, nic z tego nie wyszło
![]() Krzysiek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Junior Member
|
![]()
Konrad spoko ja jeszcze sam nie rozszyfrowalem sztuki "wrzucania" zdjec na forum
![]() No szkoda, ze nie moglem wpasc, mam nadzieje ze we wrzesniu tez sie pojwicie ale juz na ringu. Pozdrawiam A zdjecie calkiem nie zle, a ten dorosly pies to kto??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Member
|
![]()
Dewi z Peronówki- wielka miłość Eurego od czasu dwóch wystaw: w Nowym Dworze i w Łodzi. Pod logo "Konrad" występują obdarowani pieskiem rodzice Konrada: Danka&Krzysiek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
The Grim Reaper
|
![]()
Ej no z tym zdjęciem to nie jest takie skomplikowane.
1. Wrzucasz zdjęcie np na http://imageshack.us albo gdziekolwiek I tam albo masz już tagi bbcode albo w znacznikach piszesz tak: Code:
![]() |
#40 |
Junior Member
|
![]()
Cześć, znowu przepraszająco, że tak późno... ale chciałam napisać, że szalenie było mi miło poznać Gagę, Joasię, Przemka i Daniela !
![]() ![]() ![]() ![]() Utwierdziłam się na tej wystawie się w przekonaniu, że wilczaki to taka moja skryta miłość i jestem ciekawa, co przyszłość (choćby daleka) przyniesie w tym temacie... ![]() ![]() Zdjęć mam sporo (ale psów, nie ludzi), tylko nie wiem, kiedy je jakoś udostępnię... Ale kiedy to się stanie, to dam Wam znać ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|