|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#21 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Igi? A co z Twoją stroną?
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Moderator
|
a co wa-wa? ja z Harka bylam na Dwor mazowiecki i nic, pokazala ksiazeczke i poslam dalej, i nic mnie nie mowili ze zgloszienia niemam.
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
The Grim Reaper
|
Quote:
|
|
|
|
#24 | |
|
Member
|
Quote:
Szkolimy się teraz na psa tropiącego w Bobrowcu - zaczynamy tam o 12.30 - ale potem wracamy ok. 13.30 do Mysiadła i jesteśmy do 14.30 - 15. Chętnie spotkamy się z kuzynostwem. |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
VIP Member
|
Wrocilismy lekko opaleni po lakowych brykaniach w sloncu, po spotkaniach z maluszkami z Debowej Sfory
oraz Sssmokami i Rodzinka Lusi vel Błękitny Kapturek brykajacy wsrod wilkow Aby sie nie rozpisywac, z wystawy wrzucam krotka foto-relacje. Tak kt=rotka jak sama wystawa : Psy- klasa posrednia, EURYŚ ![]() Psy-klasa otwarta - CHEY ![]() porównanie, z ktorego zwyciesko wyszedł Eurys ![]() Psy- klasa weteranow- CLIF ![]() Suki-klasa młodziezy- GINGER ![]() Suki-klasa posrednia : BELIT i w tle DEWI ![]() Suki-klasa otwarta - BARSA ![]() Suki-klasa championow- BEATRIS ![]() Suki-porownanie ![]() Porownanie o BOBA ![]() i BOB (BELIT):
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Fotki super
My ogladalismy tym razem wystawe tylko zza bramy. Czekamy na jakas fotke Sabata, bo cos tam sie chyba zrobilo :P |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Member
|
O ile wiem, to pan Jakubowski zdawałał na tej wystawie egzamin rozszerzający na I. gr. Mam pytanie: zdał go czy oblał? Ktoś się orientuje?
|
|
|
#28 |
|
Junior Member
|
My sie niestety troszke spoznilismy nie widzielismy wystawiania wilczakow, ale dzieki za zdjecia z hali
!!!Przyjechalismy pociagiem. ![]() ![]() Na terenie wystawy zobaczyla nas Aneta z Alim, zaraz potem przyszedl Norbert z April! Maluchy sa super! kilka fotek April&Ali ![]() Ali ![]() rodzinne kotlowanie ![]() tu juz troche spokojniejsza wersja ![]() No i na koniec zdjecie Iowy z cyklu co zli wlasciciele robia z biednego wilczaka ![]() Julcia dzieki za okularki Na photobucket reszta zdjec z wystawy! Aneta, Norbert dzieki za pogaduchy! przelotem widzialam Eurego jest suuuper!!!
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Junior Member
|
Naszczescie dotarlismy na wystawe, bo nie darowala bym sobie nie zobaczenia April&Alego - super maluchy i super wlasciciele!
![]() Dzis tez dostalam zdjecia Alaski, malej, sniegowej panienki ![]()
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Ale biorac pod uwage,ze CWC rozdawal dokladnie tak samo jak sie daje CACIB-y i jego opinie, ze Cheitan moze sobie tak stoi tylnymi lapami prosto bo mu tak wygodnie, ale powinien miec te lapy bardziej katowane i odstawione do tylu to....albo zmienili wzorzec, albo nie zdal albo..dzis jest prima aprilis BO do czego jak do czego ale do budowy mojego kundla to przyczepic sie nie mozna Stawiam wiec, ze zdal a reszta to prima aprilis jednak
|
|
|
|
|
|
|
#31 | |
|
Member
|
Quote:
Przecież co jak co, ale wilczak MUSI mieć łapy pod sobą. Jak ma za sobą, to jest PRZEKĄTOWANY. W Czechach i na Słowacji za zbyt mocne kątowanie jest automatycznie ocena maks. bdb
|
|
|
|
#32 | |
|
VIP Member
|
Quote:
![]() a Tu wspomniany Blue Riding Hood : ![]() nic sie nikomu nie stalo :
|
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Member
|
Boziu, jakie pięknoty, czy ja się kiedyś takich doczekam?
Muszę niedługo pogonić moje towarzystwo do roboty. Tylko czy ja potem zdołam je oddać...
|
|
|
#35 |
|
Licho nie śpi...
|
Było nam bardzo miło spotkać się z Wami, zobaczyć Ajkę i Anuki
Byłam zaskoczona zachowaniem i przede wszystkim opanowaniem małego Licha bo myślałam, że w takim tłumie psów i ludzi będzie bardziej zestresowany, ale jak widać jak prawdziwy facet przyjął wszystko ze stoickim spoooookojem... Spał do wieczora przekręcajac się tylko z boku na bok
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Licho nie śpi...
|
Fajnie było zobaczyć Wasze psiaki na żywo.
Dla mnie wszystkie piękne!!!! Aniu zgadzam się - Eury - zaczarowały mnie jego piękne oczy... Pierwszy raz widziałam na żywo tyle wiczaków, mogłam sobie popatrzeć, powymądrzać się trochę - ten to ma ładne to, a patrz za to ten drugi ma ładniejsze coś tam... Ali nie był ani speszony ani zdenerwowany (czego się spodziewałam) na początku może troszkę onieśmielony, ale zupełnie mu przeszło jak spotkał April, mogłoby się walić i palić a maluchy bawiłby sie dalej ![]() Zaobserwowane na ringu (moim bystrym okiem |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Tmave Zlo
|
Uff, wreszcie minutka. Bardzo dziękuję przede wszystkim właścicielom małych dąbków, za to, że pozwolili wymiziać swoje małe skarby. Zbóje w ogóle nie przejmowały się zamieszaniem i rozrabiały przy ringu. Słodziaki. Jeszcze
Miło było Was zobaczyć w tak pięknych okolicznościach przyrody. Szczególnie, że mogłam nacieszyć się towarzystwem, gdyż sucz był w dobrych rękach. Po tym, co usłyszala Gaga od sędziego nt. właściwego kątowania wilczaka postanowiłyśmy zrobić wygłup prima-aprilisowy i wystawić sucz " na ON-ka" w czym Małgosia jest mistrzem. Efekty można "podziwiać" na załączonych obrazkach. ![]() Udało się. W opisie mamy wyraźne kątowanie i ani słowa o nieprawidłowej budowie kończyn, opadającej górnej linii czy zbyt szerokiej piesi. Małgosia nie popisała się tylko wystawianiem psa w ruchu - sędzia dopatrzył się zbyt wąskiego prowadzenia kończyn Później było już tylko milej: ![]() Serdecznie dziękujemy za odwiedzenie "naszej" łączki. Inne fotki można będzie zobaczyć na stronie Dewulca.
|
|
|
#38 |
|
Moderator
|
ale zrobilis cie jaja
i takie "zachowanie w ringu" pokazuje czego naprawde warta praca w ringu z strony komisii sedziowskej |
|
|
|
|
|
#39 | |
|
VIP Member
|
Quote:
|
|