![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Wczoraj (a może dzisiaj?
![]() ![]() Wilczaki miały więc imprezkę ![]() Zastanawiałyśmy się z Daivą jak będą wygladały stosunki Cheya i Gierki, bo ten ostatni podobno ma się za macho ![]() ![]() ![]() Młodzian jest niebywale długonogi- oj piękny pies z niego rośnie ![]() Robił więc za przyzwoitkę dla Harki, która poza cieczką nadal czuje miętę do Cheya (z wzajemnością) - mał obrakowało aby para się dogadała na kolejne maluchy ![]() Z Harką i Gierką przyjechał mały Ilmarinen - na zdjęciach wydawal mi się pdoobny do Cheitana, w rzeczywistości jednak cięzko mi znaleźć podobieństwa. Małemu stanęły już uszka, dzielnie dotrzymuje kroku starszym psom, wszedzie łazi za nimi ale do ludzi tez przychodzi chętnie, miziasty jest ( to po tatusiu odziedziczył na pewno ![]() ![]() Oprócz '"rodzinki" była jeszcze Alpestre..niesamowicie podobna do mamusi -Donki i niesamowita charakterem. Zakręciła nas sobie wokół koniuszka ogona. Na codzień pewnie daje czadu z 4? 5?-latkiem? Zero lęku, ulubione miejsce- na kolanach, włazi do ludzi, poprzymila się z takim etuzjazmem jakby właśnie witała najukochańszych ludzi ![]() ![]() ![]() ![]() NO i jesczze młodzian, 9-miesieczny chyba, Raps. Pamiętam z marca małego szczeniaczka a tu kawał psa. Wielki kawał. No może sporo za duzy kawał ![]() ![]() Raps to kolejny "milucha", miziasty i słodki, Cheya zachęcił do zabawy na poziomie zdecydowanie niestosownym dla 2,5 latka... ale chce sobie młody przypominać jak to drzewiej bywało- to niech mu ![]() Późna nocą (albo bardzo wczesnym rankeim ![]() ![]() Zdjęcia będą chyba dziś, jak przezyję bo jeszcze nie wiem co powiedzą sąsiedzi na te nocne rozróby ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Czekam z niecierpliwością na zdjęcia.
Sąsiedzi powinni zrozumieć, wszak to wakacje. Pozdrawiam W. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Distinguished Member
|
![]()
Gaga, dawaj te zdjęcia, bo pęknę z ciekawości
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Jak wyglada? Jak mniejsza wersja Donki
![]() Zdjęcia sa w aparacie, o 3 nad ranem nie miałam siły ich zrzucac ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Distinguished Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
A Romuś mój kochany wysłał mi przed pracą fotkę rodzinną :
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
No to mamy, na jakośc prosze nie narzekać bo pierwsza w nocy nie daje optymalnych warunków do fotografowania
![]() Zaczynamy od wyczekanej Alpestre: "smutne pysio" ![]() "co tam masz?" ![]() "aaaa...smaczek!" ![]() | to teraz moge polezec i popozowac" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
I Ilmarinen zwanym Mares, Maris ew. Marines
![]() tu robi za sierotke: " a usiadłem sobie cichutko w kaciku" ![]() Młody na rękach : ![]() z ojcem w tle : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
I seria pt: "Kocham Cię Tatusiu"
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Wielkie dzięki za te zdjęcia!!Jak ja dawno Alpestre nie widziałam. Jestem wdzięczna za "nocne poświęcenie".No ...oczywiście pękam z dumy..jaka to Alpestre ładna ...GRZECZNA (mam nadzieję)
![]() ![]() ![]() Po psach widać że tam niezłą imprezę mieliście ...na rodzinnym zdjęciu Chay i Harka "na trzeżwych nie wyglądają " ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]()
Wiesz, trzeżwe to może one i były, tylko że nadal myślą o "szybkich numerkach" a tu ima każą pozwac do jakiegoś zdjęcia
![]() Maria- więcej nie ma, to wszystko co dało się wybrać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
love and terror
|
![]()
Magda, Alpestre jest naprawde kopia Dony
![]() Nie da sie jej pomylic ![]() A charakter? Po prostu slodziak, garnie sie do ludzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Distinguished Member
|
![]()
To było widać od początku: zawsze lgnęła do ludzi, choć gdy miała miesiąc - z 'taką pewną wilczą nieśmiałością' - wpierw uważnie obserwowała "nowego", podchodziła, cofała się znów podchodziła i dopiero gdy nabrała zaufania ładowała się na kolana. Widać hodowcom, a potem właścicielom udało się tę jej cechę wspaniale rozwinąć.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|